ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, χαρίστε τις ευχές με ένα κλικ !

Μπονσάι φυτά συμβολισμος

Ένα φυτό μπονσάι, που μοιάζει με δέντρο μινιατούρα, από το ανθοπωλείο Ανθέμιον είναι βέβαιο ότι θα φέρει μια ευχάριστη νότα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και θα χαρίσει θετική ενέργεια στο περιβάλλον.

 

 
5 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
100 € - 200 €
200 € +
Χρώμα
Πράσινο
Βάσεις
Κεραμικό
Aυτοποτιζόμενη γλάστρα
Δώρα
Δώρα για εκείνον
Περίσταση
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Συγχαρητήρια
Γιορτή του πατέρα
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Εγκαίνια
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Φυτά
Φυτά εσωτερικού χώρου
Φυτά για Επαγγελματικούς Χώρους
Μπονσάι

  Τα φυτά μπονσάι θεωρούνται από τα καλύτερα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για σπίτια και γραφεία. Με καταγωγή από την Ιαπωνία και την Κίνα και με πλούσια ιστορία χαρίζουν μια μοναδική φυσική καλλιτεχνική έκφραση. Στο ανθοπωλείο μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φυτά μπονσάι για αγορά, σε διάφορα μεγέθη και είδη όπως τροπικά φυτά και μπαμπού που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και δημιουργούν υπέροχα δώρα για να εκπλήξετε ευχάριστα τους αγαπημένους σας.

  Αποστολή μπονσάι

  Καθώς τα μπονσάι προέρχονται από τις χώρες της ανατολής είναι συνδεδεμένα με τη γαλήνη, την αρμονία και την ισορροπία με το φυσικό περιβάλλον δημιουργώντας έτσι το κατάλληλο δώρο για να ευχηθείτε σε πολλές περιστάσεις της ζωής. Με κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα θα παραμείνουν όμορφα και υγιή, μέσα στο σπίτι και στο γραφείο καθώς επίσης και στο μπαλκόνι σας. Μερικά από τα είδη που μπορείτε να επιλέξετε για αποστολή στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να τους ευχηθείτε τύχη και χρήματα είναι το Τυχερό Μπαμπού, η Παχίρα, η Κρασούλα και άλλα πολλά.

  Αγοράστε μπονσάι

  Κάντε τις παραγγελίες σας στο κατάστημά μας επιλέγοντας ένα φυτό μπονσάι και να είστε σίγουροι ότι ο ξεχωριστός σας παραλήπτης θα απολαύσει το πανέμορφο αυτό φυτό για πολύ καιρό. Το Ανθέμιον ανθοπωλείο διαθέτει φυτά και λουλούδια άριστης ποιότητας και σε προσιτές τιμές για κάθε τύπο παραλήπτη και κάθε ευχάριστη ή δυσάρεστη περίσταση.
  θα βρείτε το τέλειο μπονσάι εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου για τον εαυτό σας ή για να το στείλετε ως δώρο, στο ανθοπωλείο Ανθέμιον.