ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου γιορτάζει η Βαρβάρα !

Παχύφυτα και κάκτοι ως δώρα

Οι κάκτοι και τα παχύφυτα δημιουργούν ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση και θα ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο, καθώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Αυθημερόν παράδοση φυτών σε όλη την Αθήνα από το ανθοπωλείο μας.

13 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
Χρώμα
Πολύχρωμο
Βάσεις
Κεραμικό
Γυάλινο
Aυτοποτιζόμενη γλάστρα
Ξύλινο
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Δώρα για εκείνον
Περίσταση
Συγγνώμη
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Συγχαρητήρια
Γιορτή του πατέρα
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Εγκαίνια
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Γιορτή της γυναίκας
Φυτά
Πράσινα φυτά
Κάκτοι και παχύφυτα
Φυτά εσωτερικού χώρου
Σύνθεση φυτών
Φυτά Χριστουγέννων
Φυτά για Επαγγελματικούς Χώρους
Εποχές
Καλοκαιρινά λουλούδια

  Όταν δεν είστε σίγουροι τι να στείλετε, επιλέξτε ένα παχύφυτο ή έναν κάκτο καθώς είναι φυτά που δεν χρειάζονται πολύ φροντίδα, αντέχουν και επιβιώνουν για πολύ καιρό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα φυτό από την ευρεία γκάμα του καταστήματός μας και με την βοήθεια μας να το στείλετε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

  Φροντίδα παχύφυτων και κάκτων

  Ενώ τα παχύφυτα είναι γνωστό ότι αντέχουν σε ακραίες συνθήκες και δεν απαιτούν πολλή φροντίδα εάν δεν φροντίζονται σωστά, μπορεί να μαραθούν. Για να διατηρήσετε τα παχύφυτα ζωντανά στο σπίτι ή στο μπαλκόνι σας σκεφτείτε το φυσικό τους περιβάλλον, την έρημο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρείτε τα φυτά σας σε σημείο με άφθονο ηλιακό φως και να τους παρέχετε αρκετό νερό, αλλά προσέξτε να μην το υπερβείτε και αρκετό χώρο για να αναπνεύσουν και να αναπτυχθούν.

  Παχύφυτα και κάκτοι ως δώρα

  Είτε πρόκειται να ευχηθείτε χρόνια πολλά, περαστικά ή καλή τύχη και συγχαρητήρια σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο μία σύνθεση με παχύφυτα και κάκτους είναι το ιδανικό δώρο για να στείλετε τις ευχές σας. Δεδομένου ότι τα φυτά αυτά συμβολίζουν την δύναμη και την αντοχή και διατηρούν την αρνητική ενέργεια και τις ατυχίες μακριά, είναι το ιδανικό δώρο για να δείξετε στον παραλήπτη σας ότι τον αγαπάτε και τον σκέφτεστε.

  Αποστολή παχύφυτων και κάκτων

  Αγοράστε από το ανθοπωλείο μας το ιδανικό φυτό για εσάς και επιλέξτε το ανάμεσα από διάφορα είδη φυτών σε σχήματα, μεγέθη, και βάσεων. Είτε επιθυμείτε να προσθέσετε λίγη φρεσκάδα στο σπίτι σας, είτε θέλετε να στείλετε ένα μοναδικό δώρο, θα βρείτε τον κάκτο και παχύφυτο που αναζητάτε στο διαδίκτυο.
  Αν επιθυμείτε να αγοράσετε παχύφυτα και κάκτους από το κατάστημά μας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε την παραγγελία σας στο ανθοπωλείο μας και εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση παράδοση του φυτού σας στην πόρτα του ξεχωριστού παραλήπτη σας.

  Είπαν για εμάς
  Ανθοπωλείο anthemionflowers
  4.8
  934 αξιολογήσεις