ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Παράδοση λουλουδιών σε μαιευτήρια για γέννηση

Το ανθοπωλείο μας πραγματοποιεί παραδόσεις λουλουδιών σε όλα τα μαιευτήρια της Αττικής, εσείς απλά διαλέξτε το δώρο σας και εμείς θα το αποστείλουμε δωρεάν αυθημερόν.


 

ΙΑΣΩ

Το μεγαλύτερο δώρο στον κόσμο είναι η γέννηση ενός μωρού. Υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειας με υπέροχα δώρα και λουλούδια για βρέφη και νεογέννητα. Ανακαλύψτε στο ανθοπωλείο μας μεγάλη ποικιλία από δώρα για τους χαρούμενους γονείς και το νεογέννητο μωράκι.

Αποστολή λουλουδιών στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ

Το ΙΑΣΩ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα Μαιευτήρια της Ευρώπης, ένα υπερσύγχρονο Γυναικολογικό Κέντρο, µε δυνατότητα αντιμετώπισης όλου του φάσματος των περιστατικών. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα, με τρεις υπερσύγχρονες μονάδες υγείας, δύο στην Αθήνα και μία στη Λάρισα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας με επίκεντρο τον ασθενή.

Παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης στους ασθενείς, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, μέσω της υιοθέτησης των πιο προηγμένων ιατρικών πρακτικών παγκοσμίως, της συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και μέσω επενδύσεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Συγχαρείτε τους νέους γονείς με ένα μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα, φρέσκες πολύχρωμες ζέρμπερες ή κομψές μπλε ορχιδέες και μοιράστε χαμόγελα ευτυχίας μαζί με τις ευχές σας. Αποστολή δώρων σε άριστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές χωρίς μεταφορικά έξοδα στα μαιευτήρια σε όλη την Ελλάδα.

 


 

ΜΗΤΕΡΑ

Η γέννηση του παιδιού σας είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή σας! Ανακαλύψτε σε ένα ανθοπωλείο κοντά σας φρέσκα λουλούδια και φυτά για την περήφανη μαμά και μπαμπά καθώς επίσης στείλτε στους αγαπημένους σας καλάθια και συνθέσεις με ποτά και γλυκά για να γιορτάσετε την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

Αποστολή λουλουδιών στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ

Η  Μαιευτική | Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ  διαθέτει την υποδομή τόσο σε κτιριακό και ιατρικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη. Η σημερινή γυναίκα έχει στη διάθεσή της όλη τη γκάμα των επιστημονικών επιτευγμάτων και των υπηρεσιών που θα της επιτρέψουν να συλλάβει, να κυοφορήσει και να γεννήσει ένα υγιές παιδί.

Από το 1979, στο ΜΗΤΕΡΑ διακρινόμαστε για την αφοσίωση, τη στοργή και την εξαιρετική φροντίδα που παρέχεται στη γυναίκα και το παιδί. Χάρη στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, το απόλυτα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να ζήσετε γεμάτη αισιοδοξία και χαρά, τη μοναδική εμπειρία της γέννας.  Για όλους εμάς, στην Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ η φροντίδα της εγκύου και η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, αποτελούν τον πρωτεύοντα στόχο.

Πρωταρχικό μας μέλημα στο ΜΗΤΕΡΑ είναι η εξυπηρέτηση, η ηρεμία και η γρήγορη αποθεραπεία των νοσηλευόμενων.  Τα  αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία και τη γρήγορη ανάρρωση γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε την οικογένεια και τους φίλους να έρχονται για επίσκεψη.

Γρήγορη παράδοση μπουκέτα, δώρα και συνθέσεις στα μαιευτήρια και γυναικολογικές κλινικές της Ελλάδας. Ευχηθείτε τους περήφανους γονείς για τον ερχομό του μωρού τους με φρέσκα λουλούδια και φυτά για Γέννηση.

 

Τα μαιευτήρια Ιασώ και Μητέρα βρίσκονται στο Μαρούσι και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με αυθημερόν αποστολή.

 


 

ΓΑΙΑ

Μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας το χαρούμενο γεγονός της γέννησης με δώρα και λουλούδια από την πλούσια συλλογή μας. Βρείτε χαρούμενα και πρακτικά δώρα που θα απολαύσουν γονείς και νεογέννητο τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Συνθέσεις για νεογέννητο αγόρι ή κορίτσι.

Αποστολή λουλουδιών ΓΑΙΑ

Η ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική είναι το μοναδικό μαιευτήριο στην Ελλάδα που λειτουργεί στο πλαίσιο της ασφάλειας ενός μεγάλου, υπερσύγχρονου Γενικού Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να εμπιστευτεί μία γυναίκα τον εαυτό της ή τον ερχομό του παιδιού της.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της το επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό δυναμικό εξακολουθεί να υπηρετεί ένα στόχο: το συνδυασμό εξελιγμένης επιστήμης και σύγχρονης τεχνολογίας με την ευαισθησία, προκειμένου να προσφέρει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε οικογένεια αυτό που δικαιούται να έχει: πρότυπη ιατρική φροντίδα με ανθρώπινο πρόσωπο.

Φιλοδοξία μας είναι η υπερσύγχρονη ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη Μαιευτική – Γυναικολογία στη χώρα μας και σύντομα να επεκταθεί περαιτέρω στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική έχει λάβει πιστοποίηση ποιότητας των υπηρεσιών της και διαθέτει 24ωρη ετοιμότητα σε ιατρικό προσωπικό 21 ειδικοτήτων.

Στείλτε φρέσκα λουλούδια σε μπλε, ροζ, λευκές, κίτρινες και πολύχρωμες αποχρώσεις και υποδεχθείτε το νεογέννητο αγοράκι ή κοριτσάκι στην οικογένεια. Προσθέστε αρκουδάκια, μπαλόνια, σοκολάτες και παιχνίδια στο δώρο σας και μοιράστε χαρά στους αγαπημένους σας. 

 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Στείλτε την αγάπη και τις ευχές σας στους αγαπημένους σας για την γέννηση του μωρού τους με όμορφα μπουκέτα και συνθέσεις που περιέχουν πανέμορφα τριαντάφυλλα, λίλιουμ, ζέρμπερες και εποχιακά λουλούδια και φυτά. Βρείτε στα ανθοπωλεία της περιοχής σας υπέροχα λουλούδια και εκπληκτικά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Αποστολή λουλουδιών μαιευτήριο Αλεξάνδρα

Όταν η προστασία της μητέρας και του παιδιού αναγνωρίστηκε από όλους τους λαούς ότι θα πρέπει να αποτελεί την μέριμνα κάθε Πολιτείας όλες οι Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, προσπάθησαν να ιδρύσουν Μαιευτικές και Γυναικολογικές Κλινικές. Ευνόητο ήταν ότι η σπουδαιότητα μιας Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής θα απασχολούσε και τους ιδρυτές του Ελληνικού κράτους.

Η πρώτη Ελληνική Κυβέρνηση του Βασιλιά Όθωνα συνέστησε, στα τέλη περίπου του 1835 το εν Αθήναις Μαιευτήριο, συνεπώς το αρχαιότερο Νοσοκομειακό Ίδρυμα από της συστάσεως του Ελληνικού κράτους. Σχεδόν έναν αιώνα αργότερα και μετά από αντίξοες και ανυπέρβλητες περιστάσεις και αδιάλειπτες προσπάθειες το όνειρο της ύπαρξης ενός Μαιευτηρίου σε δημόσιο ιδιόκτητο χώρο έγινε πραγματικότητα. 

Αν λάβουμε υπόψη μας την πορεία του Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα» με αφετηρία την ίδρυσή του, αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη προσφορά του, η οποία είναι αντάξια των οραμάτων των ιδρυτών και θεμελιωτών του, με πρωταρχικό μέλημα την συνέχιση του μεγάλου εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου και την παροχή ποιοτικής Ιατρικής και Νοσηλευτικής φροντίδας για τους ασθενείς και κυρίως για την γυναίκα – μητέρα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα (πρώην Μαιευτήριο Αλεξάνδρα) οφείλει την ονομασία του στην Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα στης οποίας τη μνήμη δόθηκε, από τον Βασιλιά Παύλο. Ανήκει στην Α΄ Υγειονομική Περιφέρεια Αθηνών και είναι ενταγμένο στο ΕΣΥ. Τα εγκαίνια του νοσοκομείου πραγματοποιήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου του 1954. Όλα αυτά τα χρόνια το Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα» εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί ιατρικό, νοσηλευτικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο τόσο στη Μαιευτική και Γυναικολογία όσο και στην παθολογία και καρδιολογία. 

Στείλτε τις ευχές σας για τον ερχομό ενός μωρού με όμορφα δώρα, φυτά και λουλούδια ιδανικά για το νεογέννητο αγοράκι, κοριτσάκι ή για τα δίδυμα αγγελούδια σας. Αποστολή δώρων σε μαιευτήρια στην Αθήνα.

 


ΛΗΤΩ

Στείλτε στους αγαπημένους σας που βρίσκονται μακριά και απέκτησαν ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά τους δώρα και λουλούδια γέννησης. Αποστολή φρέσκα λουλούδια στο σπίτι ή στο μαιευτήριο. Ιδέες δώρων για γέννηση από παππού, γιαγιά, αδέρφια ή νονούς. 

Αποστολή λουλουδιών στο ΛΗΤΩ

Στις 14 Ιουνίου 1970, το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ γεννιέται με όραμα τη δημιουργία μιας Πρότυπης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Μονάδας, με ανθρώπινο πρόσωπο, που θα προσέφερε στην Ελληνίδα γυναίκα σωστή διάγνωση, θεραπεία και θαλπωρή σε ένα από τα πλέον οργανωμένα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Το όνομά του εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και τη Λητώ, μητέρα της Άρτεμης και του Απόλλωνα, συμβολίζει την ευγονία και την απόκτηση πολλών και υγιών παιδιών. Βασική επιδίωξη και όραμα των ιδρυτών του μαιευτηρίου είναι η πρωτοπορία και η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε ένα άρτιο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών.

Οι εμπνευστές του, ένα επιτελείο ήδη καταξιωμένων ιατρών- γυναικολόγων κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα, που έμελλε να αποτελέσει το τέλειο «εργαλείο», για την παροχή φροντίδας υψηλών προδιαγραφών στη γυναίκα, τη μητέρα και το παιδί.

Με το πέρασμα των χρόνων πολλοί νέοι Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι εντάχθηκαν στην οικογένεια του Λητώ, χαρίζοντας επιστημονική "φρεσκάδα" και ανανέωση τόσο στο ιατρικό δυναμικό, όσο και στις ιατρικές διαδικασίες και τα πρωτόκολλα της κλινικής. Το μαιευτήριο ΛΗΤΩ, με πορεία συνεχούς εξέλιξης, καταφέρνει να ενσωματωθεί στο μεγαλύτερο Ιδιωτικό Όμιλο στο χώρο της υγείας, αυτόν του «ΥΓΕΙΑ».

Σήμερα, το ΛΗΤΩ είναι ένας διευρυμένος οργανισμός υπηρεσιών υγείας που εξειδικεύεται στην παροχή φροντίδας υψηλών προδιαγραφών στην γυναίκα, στην μητέρα και το παιδί, «αγκαλιάζει» τους εργαζομένους του προσφέροντας τους ένα σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον, όπου μπορούν να επιτύχουν επαγγελματικά.

Ενημερωμένο πάντα για τις εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής / μαιευτικής, στελεχωμένο από ένα σπουδαίο επιτελείο ιατρών και ένα άρτια εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και με ανανεωμένους τους ζεστούς, φιλικούς του χώρους εξασφαλίζει μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες στις γυναίκες που το εμπιστεύονται.

Πρωτότυπα και πρακτικά δώρα για τους γονείς και τα νεογέννητα. Αγοράστε καλάθια και κουτιά δώρου με χρήσιμα προϊόντα για το μωράκι σας, διασκεδαστικά μπαλόνια και απαλά αρκουδάκια και μοιράστε χαμόγελα.


 

ΕΛΕΝΑ

Στείλτε τις θερμές ευχές σας στους αγαπημένους σας που μεγαλώνει η οικογένειά τους με φρέσκα λουλούδια ή φυτά εποχής. Ανακαλύψτε στο ανθοπωλείο μας ιδέες δώρου γέννησης που θα ενθουσιάσουν τους γονείς και θα μοιράσουν χαρά στο νεογέννητο μωράκι. Τα λουλούδια θα χαρίσουν φρεσκάδα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου ή στο σπίτι. 

Αποστολή λουλουδιών στο ΕΛΕΝΑ

Το μαιευτήριο ιδρύθηκε από την Έλενα Βενιζέλου, η οποία διαπίστωσε το 1926 ότι σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας δεν υπήρχαν παρά τρία μαιευτήρια, τα οποία λειτουργούσαν υποτυπωδώς με ανεπαρκή επιστημονικά μέσα και με προσωπικό όχι ειδικά καταρτισμένο. Έτσι, αποφάσισε να χαρίσει στην Αθήνα ένα άρτιο επιστημονικά Μαιευτήριο που να καλύπτει τις ανάγκες της πρωτεύουσας και να καταρτίζει μορφωμένες επιστήμονες μαίες για όλη την Ελλάδα και κυρίως για την ύπαιθρο.

Για το σκοπό αυτό επισκέφτηκε το μαιευτήριο της Λωζάνης και συζήτησε με τον αρχιτέκτονα του, καθηγητή G.Epitaux. Στις 16 Φεβρουαρίου 1933 εγκαινιάστηκε το μεγάλο κεντρικό κτίριο του σημερινού Νοσοκομείου - Μαιευτηρίου ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, το οποίο πήρε το όνομα της αγαπημένης φίλης της, της Μαρίκας Ηλιάδη, το οποίο γρήγορα απέκτησε τη φήμη του πρώτου μαιευτηρίου στο είδος του σε όλα τα Βαλκάνια.

Σκοπός του Νοσοκομείου είναι: 

  • Η παροχή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στο Μαιευτικό Τομέα και στον τομέα πρωτοβάθμιας φροντίδας και νοσηλευτικής περίθαλψης σε ότι αφορά την γυναίκα και το νεογνό. Οι υπηρεσίες αυτές καλύπτουν τον κύκλο γονιμότητα – εγκυμοσύνη – τοκετό − λοχεία – νεογνό, καθώς και κάθε πάθηση που αφορά τη γυναίκα και το νεογνό.
  • Η φροντίδα υγείας παρέχεται ισότιμα σε κάθε πολίτη ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική του κατάσταση, σύμφωνα με τους κανόνες του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • Η υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και συναφών προς αυτήν δραστηριοτήτων (έρευνες – μελέτες, ημερίδες, συνέδρια, εκπαιδευτικά βοηθήματα για τους καταρτιζόμενους τους, συμμετοχή σε ολοκληρωμένα προγράμματα, κοινοτικές πρωτοβουλίες, δράσεις προώθησης και υποστήριξης της απασχόλησης).
  • Η ειδίκευση, η συνεχής εκπαίδευση και η επιμόρφωση ιατρών, νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας, με την ανάπτυξη και εφαρμογή ανάλογων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Συγχαρείτε τους περήφανους γονείς με φρέσκα λουλούδια σε διάφορες αποχρώσεις. Συνθέσεις και μπουκέτα για νεογέννητο αγόρι ή κορίτσι στα ανθοπωλεία της γειτονιάς σας. Αποστολή Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

 


ΡΕΑ

Στο ανθοπωλείο μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από δώρα γέννησης που θα σας βοηθήσουν να γιορτάσετε τον ερχομό του νεογέννητου μωρού με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε κοντά τους. Ένα όμορφο μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια εποχής, ένα καλάθι με λιχουδιές ή χαρούμενα παιχνίδια και μπαλόνια είναι μερικές ιδέες δώρου που θα βρείτε στα ανθοπωλεία. Αποστολή δώρων στην Γυναικολογική Κλινική χωρίς μεταφορικά έξοδα.

Πληροφορίες για το ΡΕΑ

H ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ιδρύθηκε το 2007 και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2010, βασισμένη στο όραμα μιας ομάδας ιατρών μαιευτήρων-γυναικολόγων, με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική παρουσία.

Η Κλινική πήρε το όνομά της από τη θεά Ρέα της ελληνικής μυθολογίας, η οποία ήταν κόρη του Ουρανού και της Γης. Δίπλα στον Κρόνο καθόριζε τη ροή των πραγμάτων (Ρέα = αυτή που ρέει) και όριζε μέσα στο βασίλειο του Κρόνου την κίνηση και τη διαδοχή. Αργότερα, έγινε η θεά της γονιμότητας και από τα σπλάχνα της βγήκαν οι πρώτοι Ολύμπιοι θεοί: Εστία, Δήμητρα, Ήρα, Άδης, Ποσειδώνας και Δίας.

Η φροντίδα και η στοργή για κάθε γυναίκα, μέλλουσα μητέρα και βρέφος είναι βασικές αξίες για κάθε εργαζόμενο στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

Ο τοκετός είναι η σημαντικότερη πράξη ζωής. Κορυφαίοι μαιευτήρες-γυναικολόγοι, υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, ιατρικά μηχανήματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ. 

Το ιατρικό δυναμικό της ΡΕΑ αποτελείται από μαιευτήρες – γυναικολόγους που έχουν σημαντική επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική προσφορά και είναι αφοσιωμένοι στην ιατρική φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας και μέλλουσας μητέρας. Η ομάδα αυτή είναι πλαισιωμένη από γιατρούς πολλών ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων έτσι ώστε να παρέχεται μια ευρεία γκάμα μαιευτικών και γυναικολογικών υπηρεσιών και υψηλού επιπέδου ασφάλεια για τη γυναίκα και το νεογνό.

Αποστολή λουλουδιών στο ΡΕΑ

Εκπλήξτε τους νέους γονείς με χαρούμενα λούτρινα, μπαλόνια ή καταπληκτικές συνθέσεις και μπουκέτα με πολύχρωμα φρέσκα λουλούδια και φυτά. Ευχετήριες κάρτες για κοριτσάκια, αγοράκια ή δίδυμα.

 

Το μαιευτήριο Ρέα βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και πραγματοποιούμε παράδοσεις λουλουδιών κάθε μέρα της εβδομάδας.


             


Γενικές πληροφορίες για παράδοση στα Νοσοκομεία

 

Μπορούμε να παραδώσουμε χωρίς χρέωση, 7 ημέρες την εβδομάδα σε ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία, μαιευτήρια και κλινικές αυθημερον , σύμφωνα πάντα με την πολιτική κάθε νοσοκομείου. 

Εσείς απλά θα πρέπει να επιλέξετε το μπουκέτο ή δώρο για την γέννηση που επιθυμείτε και να μας ενημερώσετε με τα ακριβή στοιχεία του ασθενή ή των γονέων και εμείς θα φροντίσουμε για την παράδοση του δώρου σας άμεσα και αξιόπιστα στο δωμάτιο του ασθενή αν επιτρέπεται ή στην ρεσεψιόν του νοσοκομείου, λαμβάνοντας την υπογραφή του υπαλλήλου ή του ίδιου του παραλήπτη, ως απόδειξη παράδοσης.

Τα νοσοκομεία δεν επιτρέπουν την παράδοση λουλουδιών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο ορισμένα νοσοκομεία θα τοποθετήσουν λουλούδια έξω από τον θάλαμο έτσι ώστε να τα λάβουν τα μέλη της οικογένειας που επισκέπτονται τον ασθενή τους ή θα επικοινωνήσουμε εμείς στο κινητό τους για την παράδοση.

Τι να στείλει κάποιος στο νοσοκομείο;

Πριν στείλετε λουλούδια ή δώρα στο νοσοκομείο θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

Έχει αγαπημένα άτομα μαζί του. Εάν γνωρίζετε ότι κάποιος δεν έχει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του ή έχει κοντά του αγαπημένα πρόσωπα που θα τον βοηθήσουν τότε μπορείτε να στείλετε ένα μεγάλο μπουκέτο ή μία εντυπωσιακή σύνθεση. Αν πάλι νομίζετε ότι ο παραλήπτης σας δεν είναι σε θέση να φροντίσει τα λουλούδια τότε ένα μικρό μπουκέτο ή ένα κουτί με τριαντάφυλλα είναι το καλύτερο δώρο. μπουκέτο λουλουδιών που είναι εντυπωσιακό και πανέμορφο. 

Λουλούδια και φυτά που χρειάζονται φροντίδα. Η αποστολή λουλουδιών και φυτών στο νοσοκομείο ή σε μαιευτήριο είναι η αγαπημένη των πελατών, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για έναν ασθενή να φροντίσει ένα φυτό που απαιτεί πότισμα κάθε μέρα. Οπότε η αγορά μιας ορχιδέας ή ενός φυτού που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα είναι το ιδανικό δώρο.

Δώρα για παιδιά. Η αποστολή ενός μπουκέτου σε ένα άρρωστο παιδί, δεν είναι η καλύτερη λύση. Το παιδί θα παρηγορηθεί περισσότερο με ένα λούτρινο αρκουδάκι ή ένα μπαλόνι ενώ τα λουλούδια είναι ιδανικά για τους γονείς που προσέχουν το άρρωστο μωρό τους. Ο συνδυασμός των δύο είναι ένας όμορφος τρόπος για να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στο μικρό σας παραλήπτη.

Λουλούδια για γέννηση. Ο ερχομός ενός μωρού στην οικογένεια είναι πάντα ένα ξεχωριστό και όμορφο γεγονός. Ευχηθείτε “να σας ζήσει” με φρέσκα λουλούδια σε μπλε, ροζ ή ουδέτερες αποχρώσεις για νέα μαμά, τούρτες με προϊόντα για το νεογέννητο, ή διασκεδαστικά μπαλόνια, παιχνίδια και αρκουδάκια για το μωράκι. 

Δείτε όλα τα δώρα για νεογέννητο αγοράκι εδώ

Δείτε όλα τα δώρα για νεογέννητο κοριτσάκι εδώ