Εξωτερικού χώρου

Επιλέξτε φυτά εξωτερικού χώρου, πράσινα ή ανθισμένα, από την μεγάλη συλλογή μας, ως δώρα για κάθε περίσταση. Αυθημερόν παράδοση σε όλη την Αθήνα.

 

 6 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
Χρώμα
Κόκκινο
Άσπρο
Ροζ
Πράσινο
Βάσεις
Κεραμικό
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Δώρα για εκείνον
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Συγχαρητήρια
Γιορτή του πατέρα
Συλλυπητήρια
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Νέο έτος
Νεογέννητο κορίτσι
Εγκαίνια
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Χριστούγεννα
Φυτά
Ανθοφόρα φυτά
Πράσινα φυτά
Φυτά εξωτερικού χώρου
Φυτά εσωτερικού χώρου
Ελιά
Φυτά Χριστουγέννων

  Αγοράζοντας φυτά σε γλάστρες για το δάπεδο ή τον τοίχο είναι το τέλειο δώρο για να εκφράσετε τις ευχές σας στον ξεχωριστό σας παραλήπτη.
  Είναι μεγάλης διάρκειας και εύκολα στη φροντίδα τους και σίγουρα θα βρείτε στην πλούσια γκάμα μας, το τέλειο φυτό για κάθε είδους παραλήπτη.

  Αγορά φυτών εξωτερικού χώρου

  Τα φυτά είναι υπέροχα δώρα για αποστολή καθώς τα περισσότερα είναι εύκολα στη φροντίδα τους και διαρκούν για αρκετούς μήνες. Είτε πρόκειται να ευχηθείτε στον πατέρα, την μητέρα ή τους φίλους σας η επιλογή ενός φυτού για το μπαλκόνι ή την βεράντα είναι πάντα μία υπέροχη ιδέα δώρου που θα χαρίσει χρώμα και φρεσκάδα σε κάθε χώρο.

  Επιλογές φυτών εξωτερικού χώρου

  Είτε επιλέξετε ένα φυτό που ανθίζει όπως η ορτανσία, η τριανταφυλλιά, η γαρδένια και άλλα εποχιακά φυτά είτε ένα πράσινο φυτό σε μορφή δέντρου ή θάμνου είναι σίγουρο ότι με την ανάλογη φροντίδα θα σας ομορφύνει και θα χαρίσει υπέροχη θέα στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας. Βρείτε online το κατάλληλο φυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας και τον εαυτό σας.

  Αποστολή φυτά εξωτερικού χώρου

  Η παραγγελία φυτών εξωτερικού χώρου από το Ανθέμιον είναι απλή και γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του online καταστήματός μας για αποστολή σε όποιο σημείο βρίσκεται ο ξεχωριστός σας παραλήπτης. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει μια ποικιλία από διάφορα κλασικά και ιδιαίτερα φυτά που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σας σε κάθε περίσταση. Μην ξεχνάτε ότι η παράδοση θα γίνει την επιθυμητή ημερομηνία ακόμα και με αυθημερόν αποστολή και το δώρο σας θα συνοδεύεται από κάρτα με το μήνυμά σας και με την ανάλογη συσκευασία δώρου.