ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καλύτερες ιδέες δώρου για την Ημέρα της Μητέρας

Η Ημέρα/Γιορτή της Μητέρας είναι η ευκαιρία να δείξετε στη μητέρα σας πόσο πολύ την αγαπάτε καθώς επίσης και να την ευχαριστήσετε που σας έδωσε το δώρο της ζωής. Εκπλήξτε την μητέρα σας ή την ξεχωριστή γυναίκα που βρίσκεται κοντά σας και σας στηρίζει και σας φροντίζει στην ζωή σας, είτε αυτή είναι η γιαγιά, η νονά, η θεία, η πεθερά ή η μητριά σας με ένα δώρο που θα την κάνει να νιώσει ξεχωριστή.

Όταν τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας στην αγαπημένη σας μαμά, τότε βρείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το τέλειο δώρο που θα σας βοηθήσει να της ευχηθείτε όπου και αν βρίσκεται. 

Προτού ξεκινήσετε να βρείτε το ιδανικό δώρο για την μητέρα σας θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε, την ηλικία της μητέρας σας και την προσωπικότητά της έτσι ώστε να μην κάνετε μία αποτυχημένη επιλογή.

  • Μπορείτε να επισκεφθείτε το πατρικό σας σπίτι μαζί με τα αδέρφια και όλη την οικογένεια και να γιορτάσετε όλοι μαζί την ημέρα της Μητέρας. Αξίζει να δείτε την έκπληξη στο πρόσωπό της όταν εμφανιστείτε στην πόρτα της χωρίς προειδοποίηση.
  • Δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα από τη Ημέρα της Μητέρας για να διασκεδάσετε μαζί με την μητέρα σας. Κάντε κράτηση για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο για τους δυο σας σε μια πόλη που πάντα ήθελε να επισκεφτεί η μητέρα σας. 
  • Καθώς η Ημέρα της Μητέρας πέφτει πάντα Κυριακή, φροντίστε να οργανώσετε ένα  οικογενειακό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο αγαπημένο εστιατόριο της μητέρας σας για να την κάνετε να νιώσει όμορφα. 
  • Γεμίστε ένα καλάθι με τα αγαπημένα της φρούτα, σνακ και γλυκά, πάρτε μία άνετη κουβέρτα για πικνίκ και πηγαίνετε στο αγαπημένο σημείο της μαμάς σας. Είτε πρόκειται για την παραλία, το βουνό ή το κοντινό σας πάρκο είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψει η μαμά σας ένα πικνίκ μαζί με τα αγαπημένα της φαγητά και τους αγαπημένους της. 
  • Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ταινία στον κινηματογράφο, συναυλία ή την αγαπημένη της θεατρική παράσταση. Μπορείτε είτε να πάτε μαζί της ή να την αφήσετε να επιλέξει έναν φίλο που θέλει να πάρει μαζί της.
  • Είτε στείλετε στην μητέρα σας ένα όμορφο μπουκέτο με πανέμορφα τριαντάφυλλα είτε ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια εποχής, όπως τουλίπες και ίριδες, να είστε σίγουροι ότι θα την εκπλήξετε ευχάριστα. Τοποθετημένα τα λουλούδια όμορφα σε ένα γυάλινο βάζο έτσι ώστε να μπορέσει να απολαύσει το δώρο σας άμεσα πάνω σε ένα τραπέζι ή ένα γραφείο. 
  • Ένα κουτί δώρου με το αγαπημένο άρωμα της μητέρας σας ή την αγορά ενός καινούργιου αρώματος που βγήκε στην αγορά και περιέχει τις αγαπημένες της ευωδιές είναι μία καλή ιδέα δώρου για την ημέρα της Μητέρας.
  • Μια άλλη ιδέα είναι να χαρίσετε στην μητέρα σας είναι κουπόνια περιποίησης από το αγαπημένο της κέντρο αισθητικής. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για να περιποιηθεί τα μαλλιά της, το πρόσωπό της, για ένα μανικιούρ και πεντικιούρ ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τη μαμά σας. Κάθε μαμά χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της. 
  • Κάθε μητέρα αξίζει να απολαύσει λίγη περιποίηση με δώρα που περιέχουν άλατα μπάνιου, πολυτελείς κρέμες χεριών και προσώπου και υπέροχα σαπούνια σώματος που θα μοσχοβολήσει το μπάνιο. Ιδανικά δώρα για μια μικρή αρωματοθεραπεία κατά τη διάρκεια ενός χαλαρωτικού μπάνιου. 
  • Τα κοσμήματα είναι δώρα που θα λατρέψει η μαμά σας σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται. Επιλέξτε μοντέρνα και σύγχρονα, κομψά και κλασικά, χρυσά, ασημένια ή μαργαριταρένια δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια ή μενταγιόν, και να είστε σίγουροι ότι θα σας αγαπήσει για την σκέψη σας. 
  • Καθώς οι φωτογραφίες δημιουργούν υπέροχες και αξέχαστες στιγμές της οικογένειας μία μοντέρνα ή πιο κλασική κορνίζα που περιέχει το αγαπημένο σας οικογενειακό στιγμιότυπο είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο που θα λατρέψει η αγαπημένη σας μαμά. 
  • Μοναδικά ποτήρια κρασιού, κούπες για τον καφέ, πρακτικά μαγειρικά σκεύη, αξεσουάρ σπιτιού και κήπου είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να δείξετε τη αγάπη σας στην γυναίκα που σας μεγάλωσε με φροντίδα. 
  • Καθώς η μητέρα σας όλα τα χρόνια φρόντιζε για την σωστή ανάπτυξή σας ετοιμάζοντας καθημερινά το γεύμα και το δείπνο για όλη την οικογένεια, μία ωραία ιδέα είναι να ετοιμάσετε και να της σερβίρετε εσείς το πρωινό ή το γεύμα την Ημέρα της Μητέρας δείχνοντας πόσο την εκτιμάτε για όσα έχει κάνει για εσάς.
  • Ένα δώρο που θα συνεχίζει να μεγαλώνει και να χαρίζει φρεσκάδα και ομορφιά είναι μία γλάστρα ή μία σύνθεση με βότανα (βασιλικός, μέντα, κόλιαντρος, δυόσμος και άλλα). Ένας όμορφος και χρήσιμος τρόπος για να ασχοληθεί με ένα καινούργιο χόμπι και να το χρησιμοποιεί στην μαγειρική.
  • Και αν δεν διαθέτετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε κάτι για την αγαπημένη σας μητέρα, ή τον ανάλογο χρόνο για να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για εκείνη μία ευχετήρια κάρτα είναι ένας όμορφος τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας. Είτε πρόκειται για τη μαμά σας, τη γιαγιά σας, τη γυναίκα σας ή την θεία σας μπορείτε να βρείτε την τέλεια κάρτα που θα συνοδέψει τις ευχές σας και την ευγνωμοσύνη σας για όσα έχει κάνει για εσάς.

Γαρύφαλλο, το λουλούδι της Ημέρας της Μητέρας

Η Άννα Τζάρβις, ιδρύτρια της Ημέρας της Μητέρας χρησιμοποίησε γαρύφαλλα στην πρώτη γιορτή της Μητέρας, επειδή τα γαρύφαλλα ήταν τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας της. Έστειλε 500 λευκά γαρίφαλα στην Επισκοπική Εκκλησία, στο Γκράφτον της Δυτικής Βιρτζίνια για να μοιραστούν μεταξύ των μητέρων. Στη συνέχεια, έγινε παράδοση να δίνουμε λουλούδια την Ημέρα της Μητέρας ως ένδειξη ευχαριστίας για όλη την αγάπη και τη φροντίδα της.

Το λευκό γαρίφαλο προτιμάται επειδή θεωρείται ότι χαρακτηρίζει μερικές από τις αρετές της μητρότητας, την καθαρότητα, την πίστη, την αγάπη και την φιλανθρωπία. Συμβολίζουν επίσης τη μνήμη και χρησιμοποιούνται για να τιμήσουν τις μητέρες που δεν είναι πια μαζί μας. Τα ροζ γαρύφαλλα αντιπροσωπεύουν την ατελείωτη αγάπη και ευγνωμοσύνη μιας μητέρας. 

Το γαρύφαλλο θεωρείται ως ένα από τα παλαιότερα λουλούδια που καλλιεργούνται κι έχουν μια πλούσια ιστορία. Αν επιθυμείτε να στείλετε λουλούδια για τη γιορτή της μητέρας, τότε ένα μπουκέτο με φρέσκα πανέμορφα γαρύφαλλα είναι το τέλειο δώρο για την μητέρα σας. 

Ανεξάρτητα από τα χρήματα που θα ξοδέψετε να είστε σίγουροι ότι η μαμά σας θα λατρέψει όποιο δώρο και αν επιλέξετε να της χαρίσετε καθώς θα έχει επιλεχθεί με προσοχή και αγάπη ειδικά γι’ αυτήν. Ακόμα κι αν η μητέρα σας ισχυρίζεται ότι έχει τα πάντα, πρέπει να βρείτε το τέλειο δώρο που θα φέρει ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό της την Ημέρα της Μητέρας.

Ανακαλύψτε μοναδικά δώρα για την Ημέρα της Μητέρας που δημιουργήθηκαν από τους έμπειρους ανθοδέτες μας δείχνοντας έτσι την αγάπη και την εκτίμησή σας στην ξεχωριστή γυναίκα της ζωής σας.

Ακόμα κι αν δεν ζείτε στην ίδια περιοχή τα περισσότερα ανθοπωλεία μπορούν να κάνουν παράδοση σε όλο τον κόσμο. Φροντίστε να παραγγείλετε εκ των προτέρων για την έγκαιρη αποστολή του δώρου σας, καθώς η Ημέρα της Μητέρας είναι μια από τις πιο δημοφιλής γιορτές του χρόνου για τα ανθοπωλεία.