Καλάθια με φρέσκα φρούτα σε όλη την Αθήνα | Anthemionflowers
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καλάθια με φρούτα εποχής

Βρείτε στο online ανθοπωλείο μας, Anthemionflowers.com μια μεγάλη ποικιλία από συνθέσεις με τα καλύτερα και πιο φρέσκα εποχιακά φρούτα. Ένας γλυκός τρόπος να ευχηθείτε σε κάθε περίσταση, οι συνθέσεις με φρούτα είναι ιδανικά για όλους!

14 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
100 € - 200 €
Χρώμα
Ροζ
Φούξια
Βάσεις
Καλάθι
Άνθη
Διάφορα λουλούδια
Δώρα
Καλάθι με φρούτα
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Συγχαρητήρια
Γιορτή του πατέρα
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Ονομαστική εορτή
Εγκαίνια
Έκπληξη
Ευχαριστώ

  Ένας γλυκός τρόπος να στείλετε τις καλύτερες ευχές σας σε κάθε περίσταση είναι η αποστολή μίας σύνθεσης με φρέσκα φρούτα εποχής που θα απολαύσει ο καθένας. Στο ανθοπωλείο μας θα βρείτε ιδέες δώρου που περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας φρούτα που θα εντυπωσιάσουν και θα εκπλήξουν ακόμα και τους πιο επιλεκτικούς παραλήπτες σας.

  Στείλτε καλάθια φρούτων ως δώρα

  Τα καλάθια φρούτων είναι η τέλεια επιλογή δώρου για να συγχαρείτε κάποιον για μία επιτυχία, να πείτε ευχαριστώ ή συγγνώμη είτε περαστικά σε κάποιον που αναρρώνει από ασθένεια ή ακόμα και να δείξετε στον ξεχωριστό σας παραλήπτη ότι τον σκέφτεστε σε μία δύσκολη περίσταση. Επίσης, όταν ο αγαπημένος σας είναι λάτρης της υγιεινής ζωής τότε αντί να του στείλετε ένα καλάθι με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές μπορείτε να επιλέξετε να τους στείλετε ένα καλάθι δώρου γεμάτο φρέσκα φρούτα που γνωρίζετε ότι θα λατρέψουν.

  Αποστολή συνθέσεις δώρων με φρούτα

  Το ανθοπωλείο Ανθέμιον διαθέτει μια ευρεία ποικιλία σε συνθέσεις με φρούτα για να επιλέξετε την κατάλληλη για τους αγαπημένους σας. Σε συνδυασμό με σοκολάτες, λουλούδια ή φυτά δημιουργούν το τέλειο δώρο για να ευχηθείτε σε χαρούμενες και πιο στενάχωρες περιστάσεις της ζωής. Επιλέξτε συνθέσεις που περιέχουν φρούτα για τους αγαπημένους σας που βρίσκονται μακριά από το online κατάστημά μας.
  Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον οποίο στέλνετε μία σύνθεση με φρέσκα φρούτα να είστε σίγουροι ότι η σκέψη σας αυτή θα εκτιμηθεί. Τα ανθοπωλεία μας επιλέγουν τα πιο γλυκά εποχιακά φρούτα και με τις ασφαλείς υπηρεσίες μας θα σταλούν στους αγαπημένους σας την επιθυμητή ημερομηνία.

   

  Είπαν για εμάς
  Ανθοπωλείο anthemionflowers
  4.8
  733 αξιολογήσεις