ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σετ δώρου περιποίησης

Ένα σετ περιποίησης είναι ένα υπέροχο δώρο που μπορεί να εκτιμηθεί από άνδρες και γυναίκες. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του παραλήπτη μπορείτε να διαλέξετε ένα σετ περιποίησης που περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και άλλα.

3 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
Βάσεις
Μεταλλικό
Δώρα
Δώρα για εκείνον
Σετ δώρου περιποίησης
Περίσταση
Νέο έτος
Χριστούγεννα

  Εδώ είναι μερικές ιδέες για σετ περιποίησης που μπορείς να δώσεις σαν δώρο:

  Σετ περιποίησης προσώπου: Περιέχει προϊόντα για καθημερινή περιποίηση του προσώπου, όπως καθαριστικά, τονωτικά, ενυδατικές κρέμες και μάσκες προσώπου.

  Σετ περιποίησης σώματος: Περιέχει προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, όπως αφρόλουτρα, λοσιόν σώματος, σαπούνια, αποσμητικά και κρέμες σώματος.

  Σετ περιποίησης μαλλιών: Περιέχει προϊόντα για τη φροντίδα των μαλλιών, όπως σαμπουάν, conditioner, μάσκες μαλλιών και προϊόντα styling.

  Σετ περιποίησης μπάνιου: Περιέχει ένα σετ που περιλαμβάνει αρωματικά κεριά, αφρόλουτρα, αφρόλουτρο, πετσέτες και αξεσουάρ μπάνιου.

  Σετ περιποίησης για άνδρες: Διαλέξτε ένα σετ που περιλαμβάνει προϊόντα για την περιποίηση της γενειάδας, του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών που είναι σχεδιασμένα ειδικά για άνδρες, ενυδατικά αφρόλουτρα και αξεσουάρ ξυρίσματος.

  Σετ Περιποίησης Χεριών και Ποδιών: Περιλαμβάνει κρέμες χεριών, ποδολούτρα, απολεπιστικά και άλλα προϊόντα για την περιποίηση των χεριών και των ποδιών. Αυτό είναι ένα ευχάριστο δώρο για κάποιον που εκτιμά την περιποίηση των άκρων του σώματος.

  Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για σετ περιποίησης. Ανεξάρτητα από το σετ που επιλέγετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο δώρο, όπως ένα αρωματικό κερί, μια βούρτσα ή ένα εντυπωσιακό τριαντάφυλλο.