ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δώρα για μητέρες καθε συγγένειας

Η Ημέρα της Μητέρας καθιερώθηκε για να τιμήσουμε τα επιτεύγματα των γυναικών στη ζωή μας και στις περισσότερες χώρες του κόσμου γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Η γιορτή της μητέρας συμβολίζει την μητρότητα και γενικά είναι η αφορμή για να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας σε αυτό το πολύ σημαντικό πρόσωπο για τη ζωή μας.

Οι μητέρες έχουν έναν καταπληκτικό ρόλο στην οικογένεια και στην κοινωνία καθώς είναι αυτές που μας δίνουν ζωή, μας μεγαλώνουν και βρίσκονται πάντα δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή των παιδιών της. Η Ημέρα της Μητέρας είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και να ευχαριστήσουμε την μητέρα για όλη την υποστήριξη και τις σοφές συμβουλές της. 

Μαζί με τις ευχές και τις ευχαριστίες σας χαρίστε ένα δώρο που θα την κάνει να νιώσει ότι την αγαπάτε και την σκέφτεστε. Επιλέξτε ένα δώρο προσωπικό καθώς θα χρειαστεί να λάβετε υπόψη σας το γούστο, το στυλ και το χαρακτήρα της μητέρας σας. Για να επιλέξτε το κατάλληλο δώρο φροντίστε να λάβετε υπόψη τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα της αγαπημένης σας παραλήπτριας. Ανεξάρτητα από το δώρο που θα επιλέξετε, μην ξεχνάτε ότι θα το λατρέψουν γιατί γνωρίζουν ότι προέρχεται από εσάς και ότι το διαλέξατε με την καρδιά σας!

Βρείτε παρακάτω μερικές προτάσεις για να διαλέξετε το τέλειο δώρο για την γυναίκα που αισθάνεστε ως μητέρα. 

ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

Καθώς είναι η μητέρα που σε μεγάλωσε και σε φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για εκφράσετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας. 

  • Ένας όμορφος τρόπος να ευχηθείτε στην μητέρα σας είναι η επιλογή ενός αρωματικού φυτού. Χαρίστε της το αγαπημένο της φυτό είτε αυτό είναι ένα βότανο είτε μία λεβάντα και αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος που θα βοηθήσει τη μαμά σας να χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα. 
  • Εκπλήξτε της με μία εντυπωσιακή σύνθεση με τα αγαπημένα της λουλούδια, τουλίπες, γαρύφαλλα, τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια εποχής παραδίδοντας την στην πόρτα της. Μία σύνθεση ή ένα μπουκέτο με παραδοσιακά λουλούδια είναι ένα δώρο που σίγουρα θα την εντυπωσιάσει και θα νιώσει ξεχωριστή.
  • Η μητέρα σας εκτός από μαμά είναι και γυναίκα επομένως αν λατρεύει να χρησιμοποιεί διάφορα προϊόντα περιποίησης, τότε μπορείτε να επιλέξετε να την εκπλήξετε με καλλυντικά προϊόντα και δώρα ευεξίας. Ένα κλασικό γυναικείο δώρο όπως καλλυντικά, κρέμες περιποίησης προσώπου και σώματος, παπούτσια, αξεσουάρ ή ρούχα είναι ένα δώρο που σίγουρα θα μοιράσει χαρά στην μητέρα σας. 

ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ

Για την γυναίκα της ζωής σας και την μητέρα των παιδιών σας θα πρέπει να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο δώρο που θα την κάνει να νιώσει ξεχωριστή. Πείτε της ευχαριστώ για την σκληρή δουλειά που κάνει η σύζυγός σας κατά την διάρκεια της ημέρας φροντίζοντας το σπίτι, εσάς και την οικογένειά σας με ένα δώρο που σίγουρα θα την κάνει ευτυχισμένη και σημαντική. 

  • Ένα κόσμημα είναι πάντα το καλύτερο δώρο για μία γυναίκα. Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο κολιέ με τις αγαπημένες της πέτρες ή ένα ιδιαίτερο κρεμαστό που θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. 
  • Αν η σύζυγός σας διαθέτει στιλ και αγαπάει την μόδα τότε προσθέστε στη συλλογή της μία εκπληκτική δερμάτινη τσάντα, ένα ζευγάρι ψηλές γόβες ή μία μοντέρνα ζώνη ή φουλάρι που θα συμπληρώσει την εμφάνισή της. 
  • Ένα μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα τοποθετημένα σε ένα κομψό βάζο είναι ένα δώρο που σίγουρα θα κάνει την σύντροφό σας να χαμογελάσει και θα της ομορφύνει την ημέρα. Αν συνοδέψετε τα τριαντάφυλλα μαζί με ένα μπουκάλι σαμπάνιας ή κρασιού και ένα κουτί με τα αγαπημένα της σοκολατάκια είναι σίγουρο ότι θα την κάνετε να νιώσει ξεχωριστή και θα σας ευχαριστήσει για την σκέψη σας αυτή.

ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ

Καθώς είναι η γυναίκα η οποία μεγάλωσε και δημιούργησε τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεστε μαζί είναι η κατάλληλη μέρα για να την ευχαριστήσετε και να της υπενθυμίστε πόσο σημαντική είναι για εσάς και την οικογένειά σας.

  • Αν αγαπάει τη μαγειρική, μία εξατομικευμένη ποδιά ή ένα ζευγάρι γάντια φούρνου είναι από τα πιο πρακτικά δώρα κουζίνας. Επίσης ένα ιδιαίτερο ξύλο κοπής ή ένα πρακτικό εργαλείο για την κουζίνα της είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείτε ευχαριστώ για όλα τα γεύματα που φροντίζει να κάνει για εσάς. 
  • Τα φρέσκα βότανα πέρα ότι μπορούν να προσθέσουν αρώματα και ευωδιές σε κάθε μπαλκόνι μπορούν επίσης και να αναβαθμίσουν αμέσως οποιοδήποτε γεύμα. Αν η μητέρα σας ασχολείται με την μαγειρική τότε μία γλάστρα με βασιλικό, θυμάρι, μαϊντανό ή κάποιο άλλο φυτό είναι η τέλεια ιδέα δώρου για αυτή την ημέρα. 
  • Αν είναι λάτρης του τσαγιού και του καφέ τότε εκπλήξτε την μητέρα σας με το δικό της φλιτζάνι ή κούπα. Μία κούπα για καφέ ή για τσάι με την φωτογραφία της οικογένειάς της ή με μια αστεία φράση σίγουρα θα την κάνει ευτυχισμένη καθώς είναι ένα δώρο που θα χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία φορές.

ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ

Η γιαγιά είναι το αγαπημένο πρόσωπο στην οικογένεια που μεγάλωσε τους γονείς σου, τους οποίους αγαπάς και θαυμάζεις και είναι σημαντικοί για σένα. Είναι αυτή που πάντα φροντίζει να σας ταΐζει με τα αγαπημένα σας φαγητά και να σας γεμίζει με αγκαλιές και φιλιά όταν βρίσκεστε κοντά της. 

  • Μπορείτε να χαρίσετε ένα μοναδικό εξατομικευμένο δώρο για την αγαπημένη σας γιαγιά την Ημέρα της Μητέρας. Μία κλασική, vintage κορνίζα με την αγαπημένη σας φωτογραφία σίγουρα θα την κάνει να χαμογελάσει καθώς θα σας θυμάται όταν θα κοιτάζει το δώρο σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε τα εγγόνια της να διαλέξουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες μαζί της και να δημιουργήσουν ένα υπέροχο κολάζ με φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές που χαλαρώνουν ή άλλες στιγμές που μοιράστηκαν με τη γιαγιά, ευχαριστώντας την που είναι μέρος της ζωής σας.
  • Ένα καλάθι με έτοιμες γλυκές λιχουδιές, όπως μπισκότα, σοκολατάκια, ένα κέικ, μία τούρτα θα μοιράσει χαμόγελα ευτυχίας στην γιαγιά σας καθώς δεν θα χρειαστεί να τα κουραστεί η ίδια να τα παρασκευάσει. Ωστόσο, εάν δεν πρέπει να τρώει γλυκά τότε χαρίστε της ένα καλάθι με νόστιμα και τραγανά μήλα, φρέσκα εσπεριδοειδή, αχλάδια, ακτινίδια και πολλά άλλα φρούτα εποχής, θα μπορέσετε να της δείξετε πόσο σας ενδιαφέρει η υγεία της.
  • Χαρίστε στη γιαγιά σας ένα δώρο που θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Αν αγαπάει την κηπουρική, ένα πράσινο ή ανθισμένο φυτό σε γλάστρα είναι μια καλή και κλασική επιλογή δώρου. Επίσης θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα μπονσάι ή ένα φυτό που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για το σπίτι καθώς θα προσθέσει λίγη από την φρεσκάδα της φύσης σε κάθε χώρο.

ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ” ΜΗΤΕΡΑ

Το να γίνεις μαμά είναι ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή σε κάθε γυναίκα και η ανατροφή ενός παιδιού είναι συναρπαστική και δύσκολη. Οπότε, για την νέα μαμά στη ζωή σας, δείξτε την υποστήριξη και την αγάπη σας επιλέγοντας ένα στοχαστικό δώρο.

  • Καθώς δεν έχει αρκετό χρόνο να περιποιηθεί τον εαυτό της σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς, ένα σετ με προϊόντα σπα είναι ένα δώρο που θα την βοηθήσει να μετατρέψει το μπάνιο της σε σπα και να κάνει ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Χαρίστε της μία σύνθεση με αρωματικά σαπούνια σε σχήμα λουλουδιών μαζί με αρωματικά κεριά και ευεργετικά έλαια που θα τα τοποθετήσει στο σαλόνι ή στο μπάνιο και θα την βοηθήσει να χαλαρώσει και να φτιάξει την διάθεσή της αυτή την ξεχωριστή ημέρα. 
  • Δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που γιορτάζει ως νέα μαμά, ένα όμορφο κόσμημα, κολιέ, μενταγιόν, βραχιόλι ή δαχτυλίδι, μοντέρνο ή πιο κλασικό, με την αγαπημένη της πέτρα ή με τη λέξη «μαμά» θα φέρει τα πιο χαρούμενα δάκρυα χαράς στο πρόσωπο της αγαπημένη σας. 
  • Το αγαπημένο της άρωμα ή το καινούργιο άρωμα της αγαπημένης της εταιρίας που δεν έχει προλάβει να αγοράσει είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για κάθε γυναίκα. Χαρίστε λοιπόν στην νέα μαμά ένα ιδιαίτερο άρωμα για να την κάνει να νιώσει ξεχωριστή. 

Γιορτάστε την Ημέρα της Μητέρας ξοδεύοντας ποιοτικό χρόνο μαζί

Τέλος, μπορείτε να χαρίσετε στην ξεχωριστή γυναίκα της ζωής σας, είτε είναι η μητέρα σας, η μητριά σας, η γιαγιά, ή η θεία σας ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας. Εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ιδιαίτερο δώρο, αυτό που σίγουρα θα εκτιμήσει είναι να περάσετε μαζί λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

Χαρίστε της μία ημέρα ελεύθερη χωρίς να κάνει τίποτα και ασχοληθείτε εσείς μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με τα καθήκοντα που πρέπει να κάνει. Για παράδειγμα, βάλτε πλυντήριο, πλύνετε τα πιάτα ή μαγειρέψτε το δείπνο για όλη την οικογένεια. Έτσι θα έχει ελεύθερη την ημέρα για να ξεκουραστεί και να δοκιμάσει τις γαστρονομικές σας ικανότητες.

Εάν πάλι δεν γνωρίζετε πως να μαγειρέψετε δεν έχετε παρά να παραγγείλετε δείπνο από το αγαπημένο της take away κατάστημα ή να προγραμματίσετε μία έξοδο στο αγαπημένο της εστιατόριο. 

Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της ξεχωριστής γυναίκας στην ζωή σας με ένα υπέροχο δώρο ως απόδειξη της εκτίμησης και του σεβασμού σας. Δείξτε την αγάπη σας αγοράζοντας το ιδανικό δώρο που θα μείνει αξέχαστο στην ξεχωριστή σας παραλήπτρια από το αγαπημένο σας e-shop. 

Στο anthemionflowers προσφέρουμε μια μεγάλη συλλογή λουλουδιών, φυτών και  δώρων ειδικά για την Ημέρα της Μητέρας. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε και να στείλουμε το τέλειο δώρο της Ημέρας της Μητέρας για τη μαμά σας ή τις άλλες ξεχωριστές γυναίκες στη ζωή σας.