ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στεφάνια λουλουδιών για κάθε περίσταση

Ο όρος «στεφάνι» χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει μια σύνθεση από λουλούδια, φύλλα, φρούτα, κλαδιά και διάφορα άλλα υλικά που είναι κατασκευασμένα για να σχηματίσουν έναν κύκλο σε σχήμα δαχτυλίδι.

Τα στεφάνια έχουν μεγάλη ιστορία και συμβολισμό. Χρησιμοποιούνται, σε τελετουργικές εκδηλώσεις σε πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Ενώ μπορούν να φορεθούν γύρω από το κεφάλι ή ως γιρλάντα γύρω από το λαιμό.

Συνήθως κατασκευάζονται από αειθαλή φύλλα και καρπούς και συμβολίζουν τη δύναμη, ενώ στη σύγχρονη εποχή, ένα στεφάνι είναι ένα σύμβολο αιώνιας ζωής και ανάπτυξης.

Η ομορφιά ενός στεφανιού θα ολοκληρώσει την διακόσμηση του σπιτιού σας και θα προσθέσει μία πινελιά από το στυλ και την προσωπικότητά σας. Αυτές οι όμορφες συνθέσεις θα χαρίσουν λίγη από την ομορφιά της εξοχής και θα καλωσορίσουν στον χώρο σας τους αγαπημένους σας χαρίζοντας τους θετική ενέργεια.

Στεφάνια για κάθε εποχή του χρόνου

Τοποθετώντας ένα στεφάνι στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει να καλωσορίσετε με όμορφο τρόπο όλους όσους επισκέπτονται τον χώρο σας. Επίσης χρησιμοποιώντας ένα στεφάνι σε έναν άδειο τοίχο ή ως διακοσμητικό στοιχείο σε ένα τραπεζάκι θα προσθέσουν γοητεία και φρεσκάδα σε κάθε δωμάτιο, γραφείο ή ακόμα και μπαλκόνι! Ανεξάρτητα από την εποχή, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο για να ταιριάξει στον χώρο σας. 

Φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που στην φύση επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις του πορτοκαλί, καφέ και κίτρινου. Οπότε το ιδανικό θα ήταν να στολίσετε την πόρτα ή το σπίτι σας με ένα στεφάνι που θα έχει φθινοπωρινή διάθεση σε αυτές τις αποχρώσεις.

  • Αποξηραμένα λουλούδια μαζί με διακοσμητικά στοιχεία όπως σχοινί, λινάτσα, τσόχα, κορδέλες κλπ. μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό στεφάνι κατάλληλο για την διακόσμηση κάθε δωματίου του σπιτιού. 
  • Ένα στεφάνι με φρέσκα χρυσάνθεμα, μεγάλα φθινοπωρινά φύλλα μαζί με φυσικά υλικά της εποχής και πλούσια πρασινάδα δημιουργούν το τέλειο στεφάνι για να στολίσετε το σπίτι σας και να προσθέσετε μία ζεστή πινελιά στο χώρο σας. 

Χειμώνας

Κατά τους χειμερινούς μήνες, με τις μουντές μέρες και το κρύο, χρειάζεται να υπάρχει μία ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Ένα στεφάνι με αλεξανδρινό, εποχιακά λουλούδια και κλαδιά, κουκουνάρια, κανέλες, καρύδια, αποξηραμένα φρούτα και κεριά θα προσθέσει φρεσκάδα και ζεστασιά στο περιβάλλον βοηθώντας να απολαμβάνετε την διαμονή σας με ωραία διάθεση και να είναι πιο φιλόξενος στους επισκέπτες σας. 

  • Ένα στεφάνι με αποξηραμένα φρούτα και καρπούς σε συνδυασμό με κορδέλες, υφάσματα και σχοινιά σίγουρα θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο που θα απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας. 
  • Το κόκκινο και το πράσινο είναι ένας κλασικός συνδυασμός χρωμάτων για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων οπότε μπορείτε να κάνετε την αντίθεση  και να επιλέξετε ένα στεφάνι που περιέχει λευκά κλαδιά και άνθη, το λευκό του χιονιού, για το διακοσμητικό σας στεφάνι προσθέτοντας έτσι μία κομψή πινελιά στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. 

Άνοιξη

Η άνοιξη είναι η εποχή που γιορτάζουμε την αναγέννηση της φύσης και μας γεμίζει με αισιοδοξία και ευτυχία. Για να καλωσορίσουμε αυτή την όμορφη εποχή δεν έχουμε παρά να διακοσμήσουμε το σπίτι ή το μπαλκόνι μας με ένα ανοιξιάτικο στεφάνι. 

  • Προσθέστε ένα αρωματικό στεφάνι με λεβάντα, φύλλα δάφνης και άλλα αποξηραμένα βότανα στο χώρο σας και απολαύστε τις ευωδιές και την φρεσκάδα της φύσης. 
  • Καθώς οι τουλίπες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανοιξιάτικα λουλούδια, ένα στεφάνι με πολύχρωμες ή με μονόχρωμες τουλίπες θα δημιουργήσει μία πραγματικά ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή να δώσετε φρέσκο και δροσερό στυλ στο σπίτι σας και να αλλάξετε την διάθεσή σας! Καλωσορίστε τις μεγάλες, ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού κρεμώντας ένα φωτεινό διακοσμητικό στεφάνι στην μπροστινή πόρτα ή σε ένα τοίχο του σπιτιού ή του μπαλκονιού σας. 

  • Ένα πολύχρωμο και χαρούμενο στεφάνι με καλοκαιρινά στοιχεία όπως κοχύλια, αστερίες, βότσαλα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία θα προσθέσει όλη την ομορφιά της θάλασσας και της παραλίας στον χώρο σας. 
  • Τα ηλιοτρόπια είναι τα αγαπημένα λουλούδια του καλοκαιριού. Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με ένα στεφάνι με φρέσκα λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί, τα χρώματα που συμβολίζουν την ευτυχία και την αισιοδοξία.

Στεφάνια για κάθε περίσταση

Ένα στεφάνι είναι μία σύνθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ευχάριστη ή δυσάρεστη περίσταση. Είτε γιορτάζεται τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, είτε θέλετε να διακοσμήσετε μία αίθουσα δεξίωσης γάμου, είτε ακόμα και για να συλλυπηθείτε για την απώλεια ενός φίλου το στεφάνι, είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε την κατάλληλη διακόσμηση. Είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για να εκφράσετε την προσωπικότητα και το στυλ σας σε κάθε χώρο.

Χριστούγεννα

Η αξεπέραστη ομορφιά και το άρωμα των φυσικών χριστουγεννιάτικων στεφανιών διαρκεί όλη τη γιορτινή περίοδο και θα αποτελέσει ένα έντονο διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι ή το γραφείο σας. Τα στεφάνια δημιουργούν τα τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα, οπότε αν αναζητάτε ένα ιδιαίτερο δώρο για έναν φίλο ή συγγενή ή ένα επαγγελματικό δώρο για πελάτες ή συναδέλφους τότε επιλέξτε ένα στεφάνι. 

  • Φέρτε τη χαρά της γιορτινής περιόδου στο σπίτι σας με ένα φρέσκο παραδοσιακό πράσινο στεφάνι με έλατο, κουκουνάρια, πεύκο, μαζί με κλασικές κόκκινες πινελιές όπως τα άνθη του αλεξανδρινού, με ή χωρίς φωτάκια.
  • Φέρτε τα αρώματα και τα χρώματα της εποχής των Χριστουγέννων στο σπίτι σας, με ένα όμορφο αρωματικό στεφάνι με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, κανέλες και πορτοκάλια μπορεί να διακοσμήσει πολύ όμορφα το γιορτινό τραπέζι που θα υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας. 
  • Προσθέστε λάμψη και πολυτέλεια στο σπίτι σας με ένα κομψό στεφάνι με λαμπάκια και διακοσμητικά σε χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις. Ένας όμορφος τρόπος να δημιουργήσετε μία κομψή διακόσμηση.

Πάσχα

Το Πάσχα είναι η ιδανική περίοδος της άνοιξης για να φέρεις έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στο εσωτερικό και το εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, με τον πιο όμορφο και φυσικό τρόπο. Ένα πασχαλινό στεφάνι θα ολοκληρώσει την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού και θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας. 

  • Επιλέξτε ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο στεφάνι με λουλούδια και πασχαλινά υλικά όπως κουνελάκια, αυγά, πουλάκια, φωλίτσες και άλλα στοιχεία για να προσθέσετε λίγη από την μαγεία του Πάσχα στον χώρο σας που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.
  • Ένα κλασικό στεφάνι, που μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε και στον επιτάφιο είναι με φρέσκα λουλούδια εποχής σε μωβ, λιλά και λευκές αποχρώσεις. Συνδυάστε λίλιουμ, τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα με πασχαλιές και βιολέτες, με τα χαρακτηριστικά πασχαλινά αρώματα και γιορτάστε το Πάσχα με όμορφο τρόπο.

Πρωτομαγιά

Η Πρωτομαγιά έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα, με εκδηλώσεις που είχαν σκοπό να γιορτάσει ο κόσμος τη γονιμότητα των αγρών, την καρποφορία της γης, την άνθιση της φύσης, το οριστικό τέλος του χειμώνα και τον ερχομό του καλοκαιριού.

Το πιο διαδεδομένο έθιμο της ημέρας αυτής είναι η δημιουργία του μαγιάτικου στεφανιού από κομμένα από τους αγρούς λουλούδια ή άλλα λουλούδια εποχής, για τον στολισμό της πόρτας έτσι ώστε να μεταφέρουν την δροσιά και την αναγέννηση της φύσης στον χώρο τους. Το στεφάνι αυτό είχε συμβολικό χαρακτήρα και το κρατούσαν στο σπίτι μέχρι τις 23 Ιουνίου, του Αϊ – Γιάννη του Θεριστή που το καίγανε στις φωτιές του αγίου.

  • Γιορτάστε την Πρωτομαγιά με ένα δροσερό και φρέσκο στεφάνι από πολύχρωμες μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, πασχαλιές, ανεμώνες και αγριολούλουδα που μπορούμε να βρούμε στην αυλή ή στο εξοχικό μας. 
  • Ένα στεφάνι με κομψές μπλε/μωβ ορτανσίες σε συνδυασμό με τριαντάφυλλα σε παστέλ ή έντονες αποχρώσεις θα φωτίσουν κάθε δωμάτιο ή πόρτα και θα εντυπωσιάσουν όσους σας επισκέπτονται.  

Κηδεία

Τα στεφάνια κηδείας σε κυκλικό σχήμα, συμβολίζουν τη συνέχεια της ζωής και της αγάπης. Είναι συνθέσεις που θα βοηθήσουν να τιμήσετε την ζωή του αγαπημένου σας προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε κλασικά και πιο ιδιαίτερα στεφάνια σε διάφορα σχήματα και χρώματα όπως σε τρίποδο, σε σχήμα καρδιάς ή σταυρού για να εκφράσετε τον σεβασμό και την λύπη σας.  Ένα στεφάνι κηδείας είναι μια όμορφη επιλογή που ταιριάζει και συνηθίζεται να τοποθετείται στο νεκροταφείο ή την εκκλησία.

  • Ένα στεφάνι με λευκά γαρύφαλλα, τριαντάφυλλα και λίλιουμ συμβολίζει την απλότητα και την κομψότητα που διαθέτουν τα λευκά λουλούδια. Επιλέξτε ένα είδος λουλουδιού ή συνδυάστε διάφορα λευκά λουλούδια και εκφράστε τον σεβασμό σας στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Εκφράστε την συμπάθεια και την υποστήριξη σε φίλους και μέλη της οικογένειας που έχασαν κάποιον αγαπημένο τους με ένα πολύχρωμο στεφάνι με λουλούδια ιδανικά γι’ αυτή την περίσταση όπως τριαντάφυλλα, μαργαρίτες, γαρίφαλα, λίλιουμ και γλαδιόλες

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε με τις ιδέες μας για να επιλέξετε το κατάλληλο στεφάνι που θα ταιριάξει ιδανικά στο γούστο σας και στην ανάλογη περίσταση. Τα στεφάνια είναι υπέροχο όταν αποστέλλονται ως δώρα καθώς είναι δώρα που έχουν μεγάλη διάρκεια, υπενθυμίζοντας στον αγαπημένο σας παραλήπτη πόσο τον σκέφτεστε. Μερικά από τα στεφάνια που διαθέτουν φρέσκα και αρωματικά άνθη ή φυτά μετά από καιρό αποξηραίνονται και δημιουργούν εντυπωσιακή σύνθεση διακόσμησης.

Είναι υπέροχο να αγοράζετε για εσάς ή να στέλνετε στους αγαπημένους σας στεφάνια όλο το χρόνο. Τα αρώματα και τα χρώματα των διαφόρων λουλουδιών μαζί με την φρεσκάδα της πρασινάδας και των άλλων διακοσμητικών στοιχείων θα προσθέσουν  έμφαση στην πόρτα και σε κάθε σημείο κάθε σπιτιού.