ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πείτε Σ’ ΑΓΑΠΩ με τριαντάφυλλα!

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα και των ερωτευμένων και δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για το τριαντάφυλλο το κατ' εξοχήν λουλούδι του έρωτα.

Τα διαθέσιμα χρώματα και σχήματα του τριαντάφυλλου είναι πραγματικά πολλά για να διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο. Τριαντάφυλλα κόκκινα, λευκά, κίτρινα, ροζ, μωβ, πορτοκαλί, πράσινα ακόμα και μαύρα ή πολύχρωμα. Τριαντάφυλλα μεγάλα, μικρά, με κοντό μίσχο ή με μακρύ στέλεχος. Μάλιστα κάθε χρόνο νέες ποικιλίες και προτάσεις προστίθενται στην υπάρχουσα γκάμα με τα τριαντάφυλλα.

Όταν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας με λουλούδια, το τριαντάφυλλο είναι η πιο ρομαντική επιλογή. Χαρίστε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα, κλασική και σίγουρη επιλογή.

Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε, συνδυάστε τριαντάφυλλα σε διαφορετικά χρώματα και δημιουργήστε ένα χαρούμενο γιορτινό μπουκέτο.

Μια ακόμη πιο ιδιαίτερη πρόταση είναι να συνδυάσετε τα τριαντάφυλλα με διάφορα άλλα είδη λουλουδιών, όπως οι τουλίπες ή οι ζέρμπερες. Το αποτέλεσμα θα είναι ρομαντικό αλλά και εκπληκτικά παιχνιδιάρικο και χαρούμενο.

Αν θέλετε μια κομψή πρόταση συνδυάστε τριαντάφυλλα με ορχιδέες ή κάλλες. Ο εκρηκτικός συνδυασμός κόκκινα τριαντάφυλλα με λευκές κάλλες γοητεύει κάθε παραλήπτη.

Eκπλήξτε τα Βαλεντίνο ή την Βαλεντίνα σας με ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα μαζί με ένα αρκουδάκι ή σοκολατάκια.

Και για εσάς που θα λάβετε ένα υπέροχο μπουκέτο με τριαντάφυλλα τηρήστε τις παρακάτω απλές συμβουλές για να διατηρήσετε τα λουλούδια σας στο βάζο σας για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται: 

• Τοποθετήστε τα τριαντάφυλλα σε ένα καθαρό βάζο με δροσερό καθαρό νερό.

• Κόψτε τα στελέχη διαγώνια με ένα αιχμηρό και καθαρό μαχαίρι ή κλαδευτήρι.

• Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φύλλα που ακουμπάνε στο νερό.

• Αν είναι εφικτό αφήστε τα αγκάθια και τους μίσχους.

• Ανανεώνετε τακτικά το νερό του βάζου

• Μην τοποθετείτε τα τριαντάφυλλα σε άμεση επαφή με το ηλιακό φως ή κοντά σε πηγή θερμότητας.

• Μην τοποθετείτε τα τριαντάφυλλα κοντά σε φρούτα, καθώς τα φρούτα εκπέμπουν αέριο αιθυλένιο που προκαλεί φθορά στα  λουλούδια.

Για να καταλάβετε τι θέλει να σας πει ο αποστολέας του μπουκέτου σας  πρέπει να γνωρίσετε τους συμβολισμούς του τριαντάφυλλου, οι οποίοι φυσικά συνδέονται απόλυτα με την αγάπη και τον έρωτα. Τα φύλλα του τριαντάφυλλου έχουν το σχήμα καρδιάς και αντιπροσωπεύουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη, ενώ τα αγκάθια δείχνουν ότι η αγάπη δεν είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα.

Κάθε χρώμα έχει και τη δική του σημασία:

• Κόκκινο: την αγάπη, τον έρωτα και τον σεβασμό.

• Λευκό: την αληθινή αγάπη, την αγνότητα, την αξιοπρέπεια, την αγνότητα.

• Ροζ: την ευτυχία, την ευγνωμοσύνη, την αρετή.

• Πορτοκαλί: λαχτάρα, την εκτίμηση, συμπάθεια.

• Κίτρινο: στενή φιλία, την αλληλεγγύη.

Αν και εσείς θέλετε να χαρίσετε ένα ρομαντικό μπουκέτο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσετε την αγάπη σας επισκεφθείτε το anthemionflowers.gr και επιλέξτε από την συλλογή μας. Αποστολή λουλουδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.