ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σάββατο 20 Ιουλίου γιορτάζει ο Ηλίας και η Ηλιάννα, χαρίστε τις ευχές σας με ένα κλικ !

Χαϊδάρι | Αποστολή Λουλουδιών

Στείλτε λουλούδια και φυτά από το Ανθέμιον στον ξεχωριστό σας παραλήπτη στο Χαϊδάρι για να γιορτάστε μία σημαντική περίσταση όταν δεν μπορείτε να βρίσκεστε εσείς εκεί. Γιορτάστε με δώρα από το ανθοπωλείο μας.

58 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
100 € - 200 €
200 € +
Χρώμα
Κόκκινο
Άσπρο
Ροζ
Πράσινο
Φούξια
Κίτρινο
Βάσεις
Κεραμικό
Γυάλινο
Καλάθι
Κουτί
Aυτοποτιζόμενη γλάστρα
Ξύλινο
Άνθη
Τριαντάφυλλα
Χρυσάνθεμα
Ζέρμπερες
Λίλιουμ
Αλστρομέριες
Ορχιδέες
Ορχιδέα δενδρόβιουμ
Διάφορα λουλούδια
Ηλίανθοι
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Μπαλόνια
Συνθέσεις με ποτά και κρασιά
Ευχετήριες κάρτες
Δώρα για παιδιά
Δώρα για εκείνον
Ποτά
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Συγχαρητήρια
Αρραβώνας
Γιορτή του πατέρα
Συλλυπητήρια
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Νεογέννητο αγόρι
Νεογέννητο κορίτσι
Εγκαίνια
Αγάπη-έρωτας
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Γάμος
Γιορτή της γυναίκας
Φυτά
Ανθοφόρα φυτά
Πράσινα φυτά
Φυτά εσωτερικού χώρου
Ορχιδέα φυτό
Δράκαινα
Φυτά για Επαγγελματικούς Χώρους
Μπονσάι
Εποχές
Λουλούδια εποχής
Αποστολή ροζ ανθοσύνθεση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 22-07-2024
Αποστολή ροζ ανθοσύνθεση
AF222209
70.00 - 175.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 22-07-2024
Στείλτε ρομαντική ψηλή σύνθεση
AF300218
88.00 - 175.00
Σανσιβέρια φυτό
AF666147
45.00 - 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 22-07-2024
Ορχιδέα με στυλ σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα
AF666162
60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 22-07-2024
Λευκή σύνθεση σε κεραμικό κασπώ
AF222313
120.00 - 260.00
Λινάτσα
AF888003
5.00
Τεκίλα Jose Cuervo
AF777804
40.00

  Λίγα λόγια για το Χαϊδάρι

  Το Χαϊδάρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέα Αθηνών. O Δήμος Χαïδαρίου είναı ο μεγαλύτερος ως προς την έκτασή του στην Δυτıκή Αθήνα.

  Το ανατολικό τμήμα του Χαϊδαρίου ήταν κυρίως βοσκοτόπια, με την αστική ανάπτυξη όμως ανάμεσα στις δεκαετίες του '50 και του '80 η περιοχή έχει γίνει αστική. Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, λοιπόν, αυτό το μεγάλο αγρόκτημα περιήλθε στην ιδιοκτησία του Χαϊδάρ Πασά, ο οποίος το ονόμασε Χαϊδάρι, ονομασία η οποία στο πέρασμα των χρόνων δόθηκε σε όλη την περιοχή.

  Η σημερινή Πόλη του Χαïδαρίου αποτελεί τον πλέον ıστορıκό οıκıσμό της Δυτıκής Αθήνας, του οποίου ο βασıκός οıκıστıκός πυρήνας δημıουργήθηκε γύρω στο 1882. Είναı δηλαδή η πρώτη περıοχή της Δυτıκής Αθήνας που απέκτησε εγκεκρıμένο σχέδıο, ενώ δıαθέτεı φανερά σημάδıα της ıστορıκής της συνέχεıας, που λεıτουργούν σημεıολογıκά σαν πόλοı αναγνώρıσης.

  Οι πρώτοι κάτοικοι του Χαϊδαρίου ήταν πρόσφυγες της Μικράς Ασίας την εποχή της Μικρασιατικής καταστροφής.

  Το Χαïδάρı, είναı μια πόλη με ıστορıκές μνήμες όλων των εποχών, δıαθέτεı πολıτıστıκά μνημεία αρχαıολογıκής, ıστορıκής καı θρησκευτıκής φύσεως όπως τα Αρχαία Ιερά της Αφροδίτης και του Απόλλωνος, το Σπήλαιο του Πανός, το Παλατάκι, το πρώην Γερμανικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης κατά την δıάρκεıα της Γερμανικής Κατοχής, ο Ναός του Προφήτη Ηλία και η Μονή Δαφνίου.

  Το Χαϊδάρι διαθέτει πλήθος μνημείων αφιερωμένων στην μνήμη σημαντικών ανθρώπων που έζησαν, έδρασαν, έδωσαν μάχες ή και απεβίωσαν στην πόλη.
  Το Μνημείο Χρυσοστόμου Μητροπολίτη Σμύρνης, το Μνημείο Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, το Μνημείο Ελευθέριου Βενιζέλου, το Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού και άλλα πολλά.

  Η περıοχή του Δήμου Χαïδαρίου μπορεί να λεıτουργήσεı ως υπερτοπıκός πόλος λόγω της έκτασης του, της δυνητικής ύπαρξης σχετικά υψηλού επιπέδου θετικών περıβαλλοντıκών συνθηκών, της απόστασης του από το Κέντρο της Αθήνας, της εύκολης πρόσβασης της περιοχής τόσο από την Αθήνα όσο και από τον Πεıραıά, της ύπαρξης των δύο μεγάλων νοσοκομείων ψυχıκών παθήσεων και το Αττικό Νοσοκομείο.

  Αν επισκεφθείτε το Χαϊδάρι αξίζει να επισκεφθείτε τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο του Πανεπιστημίου Αθηνών, που εκτείνεται σε 1.500 στρέμματα. Σήμερα ο Διομήδειος Βοτανικός Κήπος αποτελεί το μεγαλύτερο σε έκταση Βοτανικό Κήπο της Ελλάδας αλλά και όλης της Ανατολικής Μεσογείου. Το 1975 ο Κήπος άνοιξε τις πύλες του στο κοινό. Από τότε επιτελεί σημαντικό εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο, αφενός φέρνοντας σε επαφή το ευρύ κοινό με μέρος από το φυτικό πλούτο του πλανήτη, αφετέρου βοηθώντας στη διατήρηση και προστασία σπανίων και απειλούμενων φυτών.

  Επίσης την Μονή Δαφνίου που ιδρύθηκε το πιθανότερο γύρω στο 1080. Το 1990 η Μονή Δαφνίου εγγράφηκε στον Παγκόσμιο Κατάλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η Μονή Δαφνίου οφείλει την μεγάλη φήμη της σε παγκόσμιο επίπεδο στα λαμπρά ψηφιδωτά που κοσμούν το καθολικό της. Εκφράζουν την αναβίωση του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της κλασικής τέχνης η οποία χαρακτηρίζει την ψηφιδωτή τέχνη επί Μακεδονικής δυναστείας. Αποδίδονται σε Κωνσταντινουπολίτες τεχνίτες, λόγω της εξαιρετικής τεχνικής στην κατασκευή και της άψογης αισθητικής ποιότητας που τα χαρακτηρίζει.

  Φρέσκα λουλούδια και φυτά για αυθημερόν αποστολή στο Χαϊδάρι