ΑρχικήΚαφέ δερμάτινη εφημεριδοθήκη με δύο κρασιά, λευκά λουλούδια
/a/f/af333013-leather-newspaper-case-with-two-wines-_-white-flowers.jpg
Καφέ δερμάτινη εφημεριδοθήκη με δύο κρασιά, λευκά λουλούδια

Καφέ δερμάτινη εφημεριδοθήκη με δύο κρασιά, λευκά λουλούδια

Τιμή: 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333013

Περιγραφή

Εφημεριδοθήκη σε μπεζ χρώμα με καφέ δερμάτινες λεπτομέριες που περιέχει ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί ''Κτήμα Χατζημιχάλη'' και ένα κόκκινο Αγιωργίτικο Μπουτάρη. Στο κέντρο μία σύνθεση με λουλούδια εποχής, λίλιουμ, τριαντάφυλλα, ορχιδέες και λυσίανθο, σε λευκό χρώμα συμπληρώνει την κατασκευή. Ένα εντυπωσιακό δώρο που σίγουρα θα μοιράσει χαμόγελα ευτυχίας στους αγαπημένους σας.

Διαστάσεις βάσης: Ύψος: 38εκ/15" Μήκος: 27εκ/10.6" Φάρδος: 17εκ/6.6"

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας

Τα κρασιά ή η βάση μπορεί να αντικατασταθούν λόγω έλλειψης ή επιθυμίας σας από άλλα, ίδιας ποιότητας και τιμής αντίστοιχα, εφόσον ενημερωθείτε πρώτα!

Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου καθώς και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ

Αξιολογήσεις

Καφέ δερμάτινη εφημεριδοθήκη με δύο κρασιά, λευκά λουλούδια

Τιμή: 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333013