Μπουκέτα και Συνθέσεις με Λίλιουμ | Anthemionflowers
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λίλιουμ άνθη για δώρο

Στα ανθοπωλείο θα βρείτε μεγάλη συλλογή από συνθέσεις και μπουκέτα με αρκετά είδη λίλιουμ, όπως σταργκέιζερ, κρίνοι, οριεντάλ σε διάφορες αποχρώσεις.

34 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Σιωπηλή καρδιά
AF222059
60.00 - 115.00
Γιορτινή Διάθεση!
AF333000
95.00 - 240.00
Ιστορία αγάπης!
AF222063
120.00 - 290.00
''Dirty Dancing''
AF333004
160.00

  Τα λίλιουμ είναι άνθη που θα προσθέσουν ζωντάνια και άρωμα σε κάθε μπουκέτο ή σύνθεση. Είναι από τα αγαπημένα λουλούδια που επιλέγουμε για να στολίσουμε το σπίτι ή να στείλουμε στους αγαπημένους σας μαζί με τις ευχές μας για κάθε περίσταση.

  Αποστολή λίλιουμ

  Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες λίλιουμ που μπορείτε να ανακαλύψετε στο www.anthemionflowers.com μόνα τους ή σε συνθέσεις όπως οι κομψές αλστρομέριες, οι ασιατικοί κρίνοι που είναι πολύ ανθεκτικοί, οι κρίνοι της Ανατολής που διαθέτουν μεγάλα άνθη και ένα έντονο γλυκό άρωμα καθώς και οι κάλλες με τα υπέροχα λευκά άνθη και το ξεχωριστό άρωμα. Η συλλογή μας περιλαμβάνει τα εντυπωσιακά αυτά άνθη σε διάφορες αποχρώσεις ώστε να ταιριάξουν σε κάθε στυλ παραλήπτη.

  Online παραγγελίες λίλιουμ

  Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πανέμορφα λίλιουμ και στείλτε τα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με όμορφο τρόπο στον ξεχωριστό σας παραλήπτη! Ρίξτε μια ματιά στο κατάστημά μας και επιλέξτε την κατάλληλη σύνθεση με λίλιουμ για να εκπλήξετε κάποιον ξεχωριστό παραλήπτη. Με την εύκολη και γρήγορη διαδικασία παραγγελίας και την εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό μας να είστε σίγουροι ότι θα χαρίσετε φρεσκάδα και ομορφιά στην ζωή των αγαπημένων σας.

  Κατά την αγορά λίλιουμ πρέπει να γνωρίζετε τι σημαίνει κάθε απόχρωση, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε το τέλειο μήνυμα στον παραλήπτη. Για παράδειγμα:
  Τα ροζ λίλιουμ αντιπροσωπεύουν την ευημερία και την αφθονία
  Τα κίτρινα λίλιουμ μεταφέρουν ευγνωμοσύνη
  Τα λευκά λίλιουμ συμβολίζουν την αρετή
  Τα κόκκινα λίλιουμ αντιπροσωπεύουν το πάθος
  Τα πορτοκαλί λίλιουμ συμβολίζουν την εμπιστοσύνη και τον πλούτο