ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σοκολατάκια με λουλούδια

Προσθέστε μία γλυκιά νότα σε κάθε περίσταση με τα σοκολατάκια που θα βρείτε στα ανθοπωλεία της Αθήνας. Συνοδέψτε τα λουλούδια με ένα κουτί νόστιμα σοκολατάκια.

5 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
Χρώμα
Ροζ
Δώρα
Σοκολατάκια
Δώρα για εκείνον
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Γενέθλια
Γιορτή της μητέρας
Νέο έτος
Αγάπη-έρωτας
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Γιορτή της γυναίκας
Χριστούγεννα

    Οι σοκολάτες είναι υπέροχες λιχουδιές που οι περισσότεροι λατρεύουν. Στέλνοντας ένα δώρο που περιέχει σοκολάτες είναι βέβαιο ότι θα μοιράσει χαμόγελα σε όλους και πολύ περισσότερο στους λάτρεις της σοκολάτας. Αν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερο δώρο για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας σε μία ξεχωριστή περίσταση τότε επιλέξτε από το κατάστημά μας ένα κουτί νόστιμα σοκολατάκια μαζί με φρέσκα λουλούδια ή ένα δώρο από την μεγάλη ποικιλία δώρων του ανθοπωλείου μας.

    Αποστολή σοκολάτες

    Στο anthemionflowers θα βρείτε τέλειες ιδέες δώρου που περιέχουν νόστιμες σοκολάτες για τους φίλους σας και για κάθε περίσταση. Μπείτε στο online κατάστημά μας και αγοράστε το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας και εμείς θα φροντίσουμε να το παραδώσουμε σε όποιο σημείο βρίσκεται ο παραλήπτης σας γρήγορα και με ασφαλή τρόπο. Είναι ο πιο όμορφος και γλυκός τρόπος για να στείλετε τις ευχές σας σε μικρούς και μεγάλους και να ευχηθείτε για μία γέννηση, μία καινούργια αρχή ή απλά μία ρομαντική περίσταση.

    Γιορτάστε με σοκολατάκια

    Γιορτάστε γενέθλια, μία αποφοίτηση ή μία νέα δουλειά με ένα υπέροχο δώρο όπως είναι ένα κουτί νόστιμα σοκολατάκια σε διάφορες γεύσεις από το ανθοπωλείο μας. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα λουλούδια και σοκολάτες για να γιορτάσετε κάθε ξεχωριστή περίσταση και να γλυκάνετε την ημέρα των αγαπημένων σας. Το Ανθέμιον σας προσφέρει όμορφες ιδέες δώρου που περιέχουν γλυκές σοκολάτες που θα εκτιμήσει κάθε είδους παραλήπτη. Κάντε τις παραγγελίες σας νωρίς για να παραλάβουν οι αγαπημένοι σας την επιθυμητή ημερομηνία το δώρο σας και φανταστείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό τους όταν λάβουν το γλυκό αυτό δώρο από το κατάστημά μας.