ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δευτέρα 6 Μαίου γιορτάζει ο Γιώργος και η Γεωργία, χαρίστε τις ευχές με ένα κλικ !

Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Τα δώρα είναι ένας τρόπος να δείξετε στους αγαπημένους σας πόσο τους εκτιμάς και χαίρεσαι να τους έχεις στη ζωή σου. Ένα δημοφιλές και αγαπημένο δώρο για τις ημέρες των Χριστουγέννων είναι τα λουλούδια. 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες δώρου για τις φορές που δεν ξέρετε τι να στείλετε σε κάποιον, ή αν ο αγαπημένος σας παραλήπτης έχει ήδη όλα όσα χρειάζεται. Μπείτε στο πνεύμα της εποχής με κάποια από τις ακόλουθες προτάσεις που θα βρείτε στα ανθοπωλεία. Χαρίστε ένα δώρο που είναι σίγουρο ότι θα φέρει ένα χαμόγελο ευτυχίας στον αγαπημένο σας παραλήπτη. 

Επιλέξτε φρέσκα λουλούδια εποχής, μια εκπληκτική σύνθεση ή ένα φυτό για να εκπλήξετε ευχάριστα έναν φίλο, ένα μέλος της οικογένειάς σας ή έναν συνεργάτη σας. 

 

Για την Μητέρα

  • Για τη μαμά που λατρεύει τα γλυκά και τα μπισκότα μπορείτε να παραγγείλετε ένα καλάθι δώρου γεμάτο σοκολάτες ή σνακ που παραδίδονται απευθείας στην πόρτα της! Είναι ο τέλειος τρόπος για να γλυκάνετε τις γιορτές της.
  • Κάντε τις γιορτές της ακόμα πιο αξέχαστες με μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα και χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό! Ζεστάνετε την καρδιά της με ένα γιορτινό μπουκέτο ή σύνθεση τοποθετημένα σε μια πρακτική κούπα, γιορτινές και πρωτότυπες βάσεις ή όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κεριά.

 

Για τον Πατέρα

  • Τα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα φυτά, μία σύνθεση με κάκτους ή ένα κομψό μπονσάι είναι ένα δώρο που θα απολαύσει για πολύ καιρό και θα εντυπωσιάσει τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας, τον πατέρα σας.
  • Ο καλύτερος τρόπος να εκφράσετε στον μπαμπά σας πόσο πολύ τον αγαπάτε είναι με ένα πανέμορφο και πρακτικό δώρο. Μια εκπληκτική σύνθεση σε συνδυασμό με ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασί ή ουίσκι είναι πάντα το καλύτερο δώρο. Κάντε το πιο ξεχωριστό με αξεσουάρ ποτών, σκακιέρα ή τράπουλα.

 

Για την Σύζυγο

  • Χαρίστε στην ξεχωριστή γυναίκα της ζωής σας ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια εποχής σε λαμπερά χρώματα ή μία υπέροχη σύνθεση από φρέσκες τουλίπες, τριαντάφυλλα, λίλιουμ και περισσότερα λουλούδια τοποθετημένα σε κλασικά ή πιο μοντέρνα βάζα και βάσεις και σίγουρα θα σας ευχαριστήσει. 
  • Για τη γυναίκα στην ζωή σας που λατρεύει τα κοσμήματα ένα ασημένιο κρεμαστό κόσμημα γίνεται ένα  εκθαμβωτικό δώρο που θα προσθέσει λάμψη στις ήδη λαμπερές μέρες των Χριστουγέννων. 

Για τον Σύζυγο

 

  • Μία σύνθεση με ένα ουίσκι ή το αγαπημένο του αλκοολούχο ποτό μαζί με αξεσουάρ και μια ποικιλία από γκουρμέ τρόφιμα είναι το τέλειο δώρο για τον ξεχωριστό άνθρωπο στην ζωή σας.
  • Εκπλήξτε τον σύζυγό σας με μία ανθοσύνθεση ή ένα φυτό που θα στολίσει και θα προσθέσει φρεσκάδα στο γραφείο του και σίγουρα θα νιώσει ότι τον σκέφτεστε και τον αγαπάτε.  

 

Για τον Συνεργάτη

  • Ευχηθείτε τις ημέρες των εορτών σε έναν σημαντικό πελάτη, τον συνέταιρό σας ή έναν συνάδελφό με ένα φυτό εσωτερικού χώρου που θα προσθέσει θετική ενέργεια και ομορφιά στο γραφείο τους. 
  • Τα εορταστικά καλάθια με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές δημιουργούν τα τέλεια εταιρικά δώρα, για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους ξεχωριστούς συνεργάτες σας.

 

Για την Φίλη

  • Τα αρώματα είναι μια κλασική επιλογή για δώρα Χριστουγέννων. Ένα σετ δώρου με το αγαπημένο άρωμα της φίλης σας σίγουρα θα την ενθουσιάσει και θα την βοηθήσει να αναζωογονηθεί τις γιορτινές ημέρες.
  • Εάν η αγαπημένη σας φίλη λατρεύει να μαγειρεύει τότε ένα φυτό όπως το δεντρολίβανο, βασιλικός, άνηθος κλπ. μπορεί να την βοηθήσει να δημιουργήσει εξαιρετικές συνταγές προσθέτοντας φρέσκα βότανα.

 

Για τον φίλο

  • Αν ο φίλος σας προτιμά ένα υγιεινό τρόπο ζωής τότε ένα καλάθι γεμάτο φρέσκα φρούτα είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψει. Το καλάθι είναι ο πιο κλασικός τρόπος για να στείλετε φρούτα σε κάθε περίσταση.
  • Αν ο φίλος σας λατρεύει το αλκοόλ τι  καλύτερο να του χαρίσετε μία γιορτινή σύνθεση με λουλούδια, φυτά και ένα μπουκάλι ουίσκι, βότκα, ή τεκίλα της επιλογής του; Το τέλειο δώρο για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. 

 

Για τον Παππού|γιαγιά

  • Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωτίσει και θα ζεσταίνει το σπίτι των αγαπημένων σας προσθέτοντας μια γιορτινή πινελιά στο χώρο τους. Χαρίστε τους ένα κλασικό γιορτινό δέντρο και κάντε τους να νιώθουν χαρούμενοι.
  • Φέρτε το πνεύμα των εορτών στο σπίτι των αγαπημένων σας με ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο φυτό όπως είναι το αλεξανδρινό. Με τα όμορφα κόκκινα άνθη του θα βοηθήσει στην διακόσμηση των εορτών. 
  • Κάντε τις ημέρες των εορτών χαρούμενες με ένα γιορτινό φυτό όπως είναι η αμαρυλλίδα. Επιλέξτε ένα φυτό που με τα εντυπωσιακά του άνθη θα το απολαύσουν για πολύ καιρό. 

 

Για τον Οικοδεσπότη

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επισκεφθείτε το σπίτι κάποιου συγγενικού ή φιλικού προσώπου για τις ημέρες των Χριστουγέννων ή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο για τον οικοδεσπότη.

  • Μία κομψή σύνθεση με ένα μπουκάλι ποτού είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει ο οικοδεσπότης σας που είναι λάτρης του αλκοόλ αλλά και όλοι οι καλεσμένοι που θα το απολαύσουν μαζί.
  • Προσθέστε μια χριστουγεννιάτικη πινελιά στο σπίτι του οικοδεσπότη σας με μία υπέροχη σύνθεση για το γιορτινό τραπέζι. Διακοσμημένη με ασημένια και χρυσά στολίδια και γεμάτη με φρέσκια πρασινάδα και λουλούδια εποχής, κουκουνάρια, κεριά και φαναράκια σίγουρα θα εντυπωσιάσει. 
  • Ένας υπέροχος τρόπος για να ευχηθείτε στον οικοδεσπότη των εορτών είναι ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Επιλέξτε το ιδανικό για κάθε γούστο ανάμεσα από μοντέρνα, παραδοσιακά και κομψά στεφάνια με φρέσκα λουλούδια, φωτεινά στολίδια και πλούσια πρασινάδα.

 

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους σας. Στο anthemionflowers.com μπορείτε να παραγγείλετε συνθέσεις, φυτά και καλάθια δώρων σε προσιτή τιμή, ώστε να μπορείτε να ευχηθείτε χρόνια πολλά σε όλους. Βρείτε κλασικά και πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα και δώρα Πρωτοχρονιάς, για όλη την οικογένεια και τις επιχειρήσεις!