ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου γιορτάζει η Ευσταθία και ο Ευστάθιος, χαρίστε τους τις ευχές σας με ένα κλικ !

Γιατί τα τριαντάφυλλα είναι ιδανική επιλογή για την γιορτή των αγαπημένων σας;

Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τα τριαντάφυλλα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο καθώς η ομορφιά τους, η ποικιλία σε χρώματα και το δροσερό άρωμα τους δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν παραλήπτη. Είτε ψάχνετε λουλούδια για γιορτή, είτε λουλούδια να εκφράσετε την αγάπη σας , η επιλογή ενός περιποιημένου μπουκέτου με φρέσκα τριαντάφυλλα σε παστέλ ή έντονα χρώματα θα μεταφέρουν τα συναισθήματα αγάπης και χαράς στον παραλήπτη.

Τι συμβολίζει όμως το κάθε χρώμα τριαντάφυλλου που θα επιλέξετε;

Κόκκινα 

Κοκκινα τριανταφυλα

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αγάπη και το πάθος. Είναι μια ιδανική επιλογή για να πείτε χρόνια πολλά στην γιορτή της αγαπημένης σας. Προτιμήστε μια  πιο σύγχρονη σύνθεση και επιλέξτε ένα εντυπωσιακό μαύρο κουτί με κόκκινα τριαντάφυλλά που θα γοητεύσει την εορτάζουσα.

Ροζ 

ροζ τριανταφυλλα

Τα ροζ τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν την τρυφερότητα και τα αγνά συναισθήματα αγάπης και για αυτό είναι ιδανική λύση για όσους θέλουν να εκφράσουν την αγάπη στην οικογένεια ή τους φίλους τους. Ένα ρομαντικό μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα  είναι ένα εξαιρετικό δώρο για να χαρίσετε χαμόγελα τη Παγκόσμια μέρα της μητέρας ή για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη στους φίλους σας.

Λευκά 

λευκα τριανταφυλλα

Τα λευκά τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αθωότητα και είναι ιδανικά για όλες τις περιστάσεις. Από λουλούδια για γάμο έως και λουλούδια για γιορτή είναι μια καταπληκτική επιλογή για να εκφράσετε με αποτελεσματικό τρόπο την αγάπης σας. Ένα εντυπωσιακό λευκό καλάθι με φρέσκα λευκά τριαντάφυλλα που τα αγκαλιάζουν λουλούδια όπως λυσίανθοι και λίλιουμ μπορεί να παραδοθεί στον αγαπημένο σας δημιουργώντας του γλυκά συναισθήματα.

Κίτρινα 

κιτρινα τριανταφυλλα

Τα κίτρινα τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν την χαρά και την θετική ενέργεια. Για αυτό την επόμενη φορά που θα θελήσετε λουλούδια για τη γιορτή του καλύτερου σας φίλου, μπορείτε να του προσφέρετε ένα μπουκέτο με κίτρινα τριαντάφυλλα και να ομορφύνετε τη μέρα του.

 

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας "Συμβολισμοί χρωμάτων και αριθμών στα τριαντάφυλλα"

 

Γιατί είναι διαχρονικά το πιο αγαπημένο λουλούδι;

Τα τριαντάφυλλα αποτελούν μια κλασσική επιλογή για να στολίσετε οποιονδήποτε χώρο και να προσφέρουν αισθητική απόλαυση. Εκτός από την διαχρονική τους αξία, υπάρχει μεγάλη ποικιλία τριαντάφυλλων σε χρώματα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο μπουκέτο που ταιριάζει στο γούστο σας και στην περίσταση. Διαλέγοντας το καλύτερο συνδυασμό με τα σωστά χρώματα, εκφράζεται με αποτελεσματικό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ανά πάσα στιγμή, καθώς μπορείτε να τα βρείτε άμεσα για αγορά στο ανθοπωλείο ή και online.

Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο Anthemionflowers  ή παραγγείλτε online άμεσα και με γρήγορη παράδοση  το τέλειο μπουκέτο με φρέσκα τριαντάφυλλα για την επόμενη γιορτή!