ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Διακόσμηση με τεχνητά φυτά

Αν και είναι πιο εύκολο από ποτέ να αγοράσουμε ζωντανά φυτά στο διαδίκτυο, μερικές φορές, παρά τις καλύτερες προθέσεις μας, αυτά τα ζωντανά φυτά μπορούν να ¨πεθάνουν¨. Τα τεχνητά φυτά ή ψεύτικα φυτά προσφέρουν μια λύση. Ποτέ δεν θα βγουν οι ρίζες τους από τις γλάστρες τους, τα φύλλα δεν θα γέρνουν και δεν θα κιτρινίσουν και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότισμα ή τη λίπανση. Είναι επίσης ασφαλή για τα κατοικίδια και τα παιδιά. Εάν δεν έχετε τον χρόνο να φροντίσετε τα φυτά σας ή η φύση δεν σας χάρισε έναν πράσινο αντίχειρα, τότε τα τεχνητά φυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε την φύση στον χώρο σας. Τα τεχνητά φυτά προσθέτουν ζωντάνια στο σπίτι σας με πλούσια βλάστηση και μόνιμα ανθισμένα λουλούδια. Τα τεχνητά φυτά και τα δέντρα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να διακοσμήσετε βιτρίνες καταστημάτων ή εστιατόρια και μπαρ με χαμηλό φωτισμό ή γραφεία με χαμηλό φωτισμό και θέρμανση ή κλιματισμό. Επίσης τα τεχνητά φυτά, λουλούδια και τα δέντρα είναι η τέλεια λύση για πελάτες με πολυάσχολη ζωή ή επιχειρήσεις που δεν θέλουν οι υπάλληλοι να ταλαιπωρούνται για να διατηρούν τις κατάλληλες συνθήκες και να φροντίζουν ζωντανά δέντρα και φυτά. 

 

plant-artificial-anthemionflowers

 

Τα τεχνητά φυτά και τα δέντρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστήματα λιανικής, μπαρ, εστιατόρια, σε εσωτερικούς χώρους ξενοδοχείων, σπα, καθώς και σε σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια.

Τεχνητά φυτά σε επαγγελματικούς χώρους

 ΕισάΣτον γρήγορο κόσμο των σύγχρονων επιχειρήσεων, η δημιουργία ενός αρμονικού και παραγωγικού χώρου εργασίας είναι πρωταρχικής σημασίας. Ενώ τα οφέλη του φυσικού πρασίνου στα γραφεία είναι καλά τεκμηριωμένα, η διατήρηση ζωντανών φυτών μπορεί συχνά να είναι δύσκολη αλλά και δαπανηρή.γετε τα τεχνητά φυτά, την ευέλικτη λύση που φέρνει αβίαστα την ομορφιά του εξωτερικού χώρου σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Παρακάτω θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους τα τεχνητά φυτά μπορούν να αναβαθμίσουν τους εσωτερικούς χώρους του γραφείου, βελτιώνοντας τόσο την αισθητική όσο και την ευημερία των εργαζομένων.

Ενίσχυση της αισθητικής: Η οπτική επίδραση ενός καλά σχεδιασμένου γραφείου δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Τα τεχνητά φυτά προσφέρουν έναν τρόπο να εμφυσήσουν μια αίσθηση φυσικής λάμψης σε κάθε χώρο. Είτε πρόκειται για μια κομψή, μινιμαλιστική αίθουσα συνεδριάσεων είτε για έναν ζωντανό ανοιχτό χώρο εργασίας, τα  τεχνητά φυτά μπορούν να τοποθετηθούν στρατηγικά για να προσθέσουν πράσινο με βάθος και υφή.

Ενίσχυση του ηθικού και της παραγωγικότητας των εργαζομένων: Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει τις θετικές επιπτώσεις του πράσινου στην ευημερία των εργαζομένων. Τα τεχνητά φυτά, με τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης τους, εξαλείφουν τις ανησυχίες σχετικά με τη φροντίδα των φυτών, επιτρέποντας στο προσωπικό να επικεντρωθεί στα καθήκοντά του χωρίς πρόσθετες ευθύνες. Η παρουσία πράσινων στοιχείων έχει συνδεθεί με μειωμένα επίπεδα άγχους και αυξημένη δημιουργικότητα, συμβάλλοντας σε μια πιο ευχάριστη και παραγωγική ατμόσφαιρα εργασίας.

Δύναμη βιοφιλικού σχεδιασμού: Ο βιοφιλικός σχεδιασμός, που επιδιώκει να συνδέσει τους ανθρώπους με τη φύση μέσω της αρχιτεκτονικής και των εσωτερικών χώρων, είναι μια ανοδική τάση στους χώρους γραφείων. Τα τεχνητά φυτά μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα σε αυτή τη σχεδιαστική φιλοσοφία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που αντηχεί στη φύση, καλύπτοντας παράλληλα τις απαιτήσεις της σύγχρονης επαγγελματικής ζωής. Από τα  φυτά που κρέμονται στους τοίχους μέχρι τα δέντρα σε γλάστρες, τα τεχνητά φυτά παρέχουν την ευελιξία για την επίτευξη βιοφιλικών στόχων χωρίς συμβιβασμούς στη συντήρηση.

Προσαρμογή και προσαρμοστικότητα: Τα τεχνητά φυτά διατίθενται σε μια σειρά από στυλ, μεγέθη και είδη. Αυτό επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή ώστε να ταιριάζει στον μοναδικό χαρακτήρα του χώρου του γραφείου σας. Είτε προτιμάτε την κομψότητα των πλούσιων πράσινων φυτών, τη ζωντάνια των ανθισμένων φυτών ή την απλότητα των παχύφυτων, υπάρχει ένα τεχνητό φυτό που ταιριάζει σε κάθε στυλ και διακόσμηση.

Τομείς Εφαρμογής: Η ευελιξία των τεχνητών φυτών δεν γνωρίζει όρια. Εξετάστε το ενδεχόμενο κρεμαστών και τεχνητών πράσινων φυτών σε κοινόχρηστους χώρους και σε χώρους για το διάλειμμα, φυτά σε γλάστρες σε μεμονωμένους σταθμούς εργασίας ή ογκώδη φυτά σε χώρους υποδοχής. Επιπλέον, τα τεχνητά φυτά δεν περιορίζονται από συνθήκες φωτισμού, καθιστώντας τα ιδανικά για χώρους με περιορισμένο φυσικό ηλιακό φως.

Βιωσιμότητα και μακροζωία: Τα ποιοτικά τεχνητά φυτά έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτή η μακροζωία μπορεί να μειώσει τα απόβλητα και επιπλέον, η παραγωγή τους συχνά περιλαμβάνει ανακυκλώσιμα υλικά.

Παραγωγικότητα εργαζομένων: Η ενσωμάτωση τεχνητών φυτών σε εσωτερικούς χώρους γραφείων είναι μια σχεδιαστική επιλογή που βοηθά στην ενίσχυση της οπτικής ελκυστικότητας και στην καλλιέργεια μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας για την υποστήριξη των βιοφιλικών αρχών και την προώθηση της ευημερίας των εργαζομένων. Τα τεχνητά φυτά είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία ενός πιο εμπνευσμένου και παραγωγικού χώρου εργασίας. Αγκαλιάστε τη συγχώνευση της φύσης και της νεωτερικότητας με τεχνητά φυτά και παρακολουθήστε το γραφείο σας να ανθίζει με στυλ και λειτουργικότητα.

Οικονομία: Καλύτερο από όλα. Με ελάχιστη συντήρηση, τα νέα σας τεχνητά φυτά μπορούν να διαρκέσουν χρόνια, καθιστώντας τα τεχνητά φυτά καλύτερη επένδυση μακροπρόθεσμα. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα επενδύοντας σε μερικά προσιτά, υψηλής ποιότητας τεχνητά φυτά που μεταμορφώνουν άμεσα τον χώρο σας, πηγαίνοντάς τον στο επόμενο επίπεδο.

 

plant-artificial-anthemionflowers-2

 

 

Πώς να διακοσμήσετε με ψεύτικα φυτά;

Η διακόσμηση με τεχνητά φυτά μπορεί πραγματικά να είναι ένας από τους καλύτερους και απλούστερους τρόπους διακόσμησης. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα θέμα έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια συνοχή μεταξύ των φυτών που συνδυάζονται με άλλα διακοσμητικά στον χώρο. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε στυλ που περιλαμβάνουν μια τροπική ζούγκλα, το νησιώτικο ντεκόρ, μίνιμαλ ή στυλ με αγροτικό θέμα διακόσμησης. Καθώς εμβαθύνετε στο θέμα σας, η εύρεση συμπληρωματικών κομματιών θα αυξήσει το οπτικό αποτέλεσμα των διακοσμητικών επιλογών σας. Οι σχετικές αφίσες ή πίνακες, τα θεματικά έπιπλα και τα αληθινά φυτά συνδυάζονται όμορφα με τα ψεύτικα φυτά.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διακόσμησή σας, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, συνιστούμε να ξεκινήσετε πρώτα με τα δωμάτια με τα οποία είστε πιο εξοικειωμένοι όπως για παράδειγμα το υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο σας και συνεχίστε με τους υπόλοιπους χώρους.  

Πώς να κάνετε τα τεχνητά φυτά να φαίνονται αληθινά;

Τα ψεύτικα φυτά τα παλαιότερα χρόνια είχαν από τις χειρότερες φήμες στην διακόσμηση ενός χώρου. Τα τελευταία χρόνια όμως τα τεχνητά φυτά επιστρέφουν στη μόδα και είναι τάση! Αντί να ανησυχείτε συνεχώς για τη συντήρηση του φυτού σας και ίσως την περίπλοκη συμπεριφορά του, τα ψεύτικα αντίγραφα ενός φυτού  είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Ωστόσο, αν διστάζετε να δοκιμάσετε ένα ψεύτικο φυτό λόγω της ξεπερασμένης φήμης του, είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μερικές συμβουλές για το πώς να κάνετε τα ψεύτικα φυτά να φαίνονται πιο αληθινά - όπου κι αν εμφανίζονται.

Διαφοροποίηση των φυτών σας: Η περιστασιακή αλλαγή τοποθεσίας σε όλο το σπίτι ή το γραφείο σας μπορεί να βοηθήσει τα ψεύτικα φυτά σας να φαίνονται πιο αληθινά. Όλοι γνωρίζουμε - ανεξάρτητα από το πόσο ασχολούμαστε με τα φυτά - ότι δεν υπάρχει περίπτωση ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια να ζήσει επ' αόριστων στον ίδιο χώρο. Αντίθετα, δώστε νέα πνοή σε ένα δωμάτιο αλλάζοντας απλώς το μέρος που τοποθετείτε το φυτό ή το δέντρο σας. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ιδέας ότι το φυτό συνεχίζει να ζει και να ευδοκιμεί, αλλά θα αναζωογονήσει και τον χώρο που κατοικεί.

Αλλαγή γλάστρας: Ανανεώστε τα τεχνητά φυτά σας αλλάζοντας τις ζαρντινιέρες ή τις γλάστρες τους για να φαίνεται σαν να έχουν μεγαλώσει και χρειάζονται νέα κασπώ όπως τα φυσικά φυτά.

Φυσικός τόνος: Ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους τρόπους για να ενισχύσετε ένα ψεύτικο φυτό είναι να προσθέσετε μια νότα πραγματικών, φυσικών στοιχείων στη βάση του. Χρησιμοποιώντας πραγματικό χώμα, βότσαλα, άμμο ή βρύα θα δώσετε στο τεχνητό φυτό μια νότα με στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση προσθέτοντας παράλληλα μια αίσθηση οργανικής υφής. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε κάκτους ή παχύφυτα και να προσθέσετε λουλούδια στη ζαρντινιέρα για να δώσουν χρώμα. Με πραγματικό χώμα ή βρύα που προστίθενται στη ζαρντινιέρα σας, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους καλεσμένους σας να προσδιορίσετε εάν τα φυτά σας είναι αληθινά ή όχι, καθώς αυτά είναι αναμφισβήτητα φυσικά στοιχεία κοινά μόνο στα αληθινά φυτά. Αυτό προσθέτει επίσης νέο χρώμα και υφές στο φυτό, αποσπώντας την προσοχή από το ψεύτικο φυτό.

Τοποθέτηση του τεχνητού φυτού σας στο άμεσο ηλιακό φως: Τα πραγματικά φυτά χρειάζονται το φως του ήλιου για να ευδοκιμήσουν, επομένως, η τοποθέτηση του τεχνητού φυτού σας σε ένα σημείο με άμεσο ηλιακό φως μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο αληθινό και μπορεί εύκολα να “εξαπατήσει” κάθε επισκέπτη που καλωσορίζουν στο σπίτι σας. 

Τοποθεσία: Αν και μπορεί να φαίνεται προφανές, είναι πάντα μια εξαιρετική υπενθύμιση να έχετε κατά νου όταν το τοποθετείτε. Οι σκοτεινές, άσχημες γωνίες όπου δεν υπάρχει φως είναι ένα νεκρό χαρακτηριστικό ότι το φυτό σας δεν είναι αληθινό. Αντίθετα, αφήστε το σε ένα σημείο που έχει πολύ φυσικό φως ή που επιτρέπει λίγο χώρο αναπνοής. Αυτό σε αντάλλαγμα θα σας επιτρέψει να προκαλέσετε έναν υπαινιγμό φυσικής ζωής στο περιβάλλον.

Συνδυασμός φυσικών με τεχνητά φυτά: Αναμειγνύοντας ψεύτικα φυτά με αληθινά μπορείτε να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι είναι όλα αληθινά, ειδικά αν βάλετε τα αληθινά πιο κοντά σε χώρους εστίασης ή χαλάρωσης όπου οι άνθρωποι θα μείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η προσθήκη φυσικών βρύων, πέτρων, ραβδιών ή άλλων αυθεντικών προϊόντων εξωτερικού χώρου στη γλάστρα σας μπορεί να κάνει επίσης μεγάλη διαφορά. Για να μην αναφέρουμε ότι τα φυτά εξωτερικού χώρου μπορούν να επωφεληθούν πολύ από την πρόσθετη σταθερότητα κάποιου επιπλέον βάρους στο κάτω μέρος.

Για να μην φαίνεται ότι έχετε μόνο ψεύτικα φυτά ή δέντρα στον χώρο σας θα μπορούσατε να επιλέξετε φυτά με διαφορετικό σχήμα και μέγεθος και να τα ανακατεύετε με ανθεκτικά φυτά που δεν χρειάζονται πολλή φροντίδα για να τα κρατήσετε ζωντανά όπως ο φίκος, σανσιβέρια ή μία ζάμια.

Τα τεχνητά φυτά, λουλούδια και δέντρα έχουν έρθει στην πορεία όσον αφορά την ποιότητα τα τελευταία χρόνια και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την τοποθέτησή τους σε εξωτερικά και εσωτερικά περιβάλλοντα όπου οι συνθήκες μπορεί να μην επιτρέπουν στα αληθινά φυτά να ευδοκιμήσουν. Επιλέγοντας τεχνητό φυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο τοπίο χωρίς να ανησυχείτε για το φως, τη θερμοκρασία, το πότισμα, την λίπανση ή το κλάδεμα. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε για τους επαγγελματικούς χώρους, τα τεχνητά φυτά θα φαίνονται απλά εντυπωσιακά. 

Φοίνικες

Μια επιλογή από τεχνητούς φοίνικες κατασκευασμένους με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και εύκολα στη φροντίδα τους, καθιστώντας τους μια φανταστική εναλλακτική των πραγματικών φοίνικων. Φωτίστε κάθε εξωτερικό χώρο με τροπικούς φοίνικες. Οι φοίνικες είναι απίστευτα δημοφιλείς αυτή τη στιγμή και προσθέτουν μια πινελιά πρασίνου με μια εμβληματική εμφάνιση. Όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση, τα φυτά της οικογένειας του φοίνικα όπως η Αρέκα, Κέντια κτλ., φαίνονται υπέροχα τόσο στο σπίτι, στο γραφείο ή σε ξενοδοχεία, σπα και χώρους υποδοχής προσθέτοντας χαλαρωτικές και τροπικές νότες. 

Τεχνητά δέντρα από πυξάρι 

Τεχνητές μπάλες από πυξάρι και δέντρα που κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας και ρεαλιστική εμφάνιση φυλλώματος. Τα κορυφαίας ποιότητας  φυτά από τεχνητό πυξάρι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στο ξεθώριασμα φύλλωμα που σημαίνει ότι έχουν μεγάλη διάρκεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικό χώρο.

Τεχνητά δέντρα σε σχήμα

Δέντρα και φυτά σε σχήμα μπάλας, κώνου και σπειροειδή δέντρα είναι το τέλειο αξεσουάρ για να πλαισιώσουν τις πόρτες και τις εισόδους τόσο για κατοικίες όσο και για χώρους γραφείων και για χώρους υποδοχής. Είτε πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα, ένα αρχοντικό ή μια εξοχική κατοικία, το σωστό καλλιτεχνικό σχήμα μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την εμφάνιση ενός ακινήτου και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτό το επιπλέον κομμάτι της ελκυστικότητας. 

Πράσινα Τεχνητά Δέντρα

Η προσθήκη ενός μικρού τεχνητού δέντρου θα προσφέρει έναν νέο και μοναδικό τρόπο για να φωτίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του εξωτερικού σας χώρου με ένα άγγιγμα της αβίαστης ομορφιάς της φύσης. Τα μικρότερα δέντρα όπως, τα μπονσάι, μπορούν να τοποθετούνται σε ένα ράφι ή στο  περβάζι ενός παραθύρου για να θυμίζουν την ύπαιθρο και να φέρουν κομψή αισθητική. Είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιβλητικό κεντρικό στοιχείο για τραπέζι ή τραπεζάκι. Τα σπειροειδή φυτά κυπαρισσιού τοποθετημένα γύρω από μια πόρτα προσδίδουν βασιλική σημασία στην είσοδο του σπιτιού σας.

Τα τεχνητά δέντρα, όπως η ελιά, μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ζεστή και προστατευμένη αίσθηση. Φέρτε την ομορφιά της Μεσογείου στο σπίτι σας με πανέμορφες τεχνητές ελιές. Οι ελιές με τους πλούσιους, πράσινους-γκρι τόνους είναι ιδανικές για κάθε μοντέρνο, ρουστίκ ή μεσογειακό στυλ διακόσμησης, καθιστώντας τες μια όμορφη προσθήκη σε κάθε σπίτι ή εταιρεία. 

Τεχνητό Μπαμπού 

Ένα φυτό μπαμπού τοποθετημένο σε μία άδεια γωνία ενός δωματίου μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να προσθέσετε στον χώρο μια χαλαρή, τροπική αίσθηση. Χάρη στους ουδέτερους τόνους του μπαμπού, αυτά τα φυτά λειτουργούν καλά στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους και επομένως μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα από το πόσο συχνά αλλάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Επιλέγοντας τεχνητό μπαμπού, δεν ανησυχείτε μήπως τα φύλλα γίνουν καφέ και πέσουν, διατηρώντας αυτό το φρέσκο, εξωτικό πράσινο όλο το χρόνο. 

Τεχνητά ανθισμένα φυτά 

Από τα πανέμορφα ιαπωνικά άνθη κερασιάς μέχρι τη μαγευτική ορτανσία, την κομψή μανόλια και τη κλασική βουκαμβίλια, μπορείτε να φέρετε μια πινελιά χρώματος στο εσωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου σας που θα διαρκέσει όλο το χρόνο. Τα ανθισμένα δέντρα είναι επίσης τέλεια ως μόνιμο χαρακτηριστικό στο σπίτι ή στο γραφείο, καθώς και σε γάμους και εκδηλώσεις, με τα ανθισμένα δέντρα να παραμένουν μέσα στην μόδα τα τελευταία χρόνια.

Τεχνητά Κρεμαστά Φυτά

Τα κρεμαστά φυτά είναι η τέλεια έμφαση για οροφές και για άδειους τοίχους. Δημιουργήστε έναν όμορφο κατακόρυφο κήπο με κρεμαστά φυτά που μπορούν να φέρουν διαφορετικές υφές και χρώματα σε περιοχές που χρειάζονται ένα σημείο εστίασης. Ανακατέψτε και ταιριάξτε άλλα χρώματα, υφές και φυλλώματα σε αντίθεση για να αποκτήσετε βάθος και να δημιουργήσετε έναν φιλόξενο χαιρετισμό. Τοποθετήστε μερικά κρεμαστά φυτά μπροστά από την είσοδο, την κουζίνα ή το μπάνιο σας και μεταφερθείτε σε μια εσωτερική ζούγκλα. Ακόμα κι αν έχετε περιορισμένο χώρο ή δεν έχετε χρόνο για τα φυτά σας με την επιλογή των τεχνητών φυτών μπορείτε γρήγορα να ομορφύνετε τον χώρο σας.

Τεχνητά φυτά για επιφάνειες εργασίας

Αυξήστε την απόδοσή σας στην εργασία αλλάζοντας το σκηνικό σας. Τα τεχνητά φυτά μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση της δημιουργικότητας, της εστίασης και της ηρεμίας. Εάν θέλετε να βελτιώσετε το περιβάλλον μελέτης σας ενώ παραμένετε στην κορυφή της δουλειάς, τα ψεύτικα φυτά είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εργαστείτε καλύτερα και πιο έξυπνα. Αυτά τα μικρά φυτά κάνουν επίσης ένα ωραίο δώρο σε έναν συνάδελφο, το αφεντικό ή έναν φίλο. Χωρίς την ανάγκη συντήρησης, έχετε ένα λιγότερο πράγμα στο μυαλό σας για να ανησυχείτε! 

Τα τεχνητά φυτά αποδεικνύονται ολοένα και πιο δημοφιλή όσον αφορά την εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση και βλέπουμε όλο και μεγαλύτερη έμπνευση και περισσότερες ιδέες για τη χρήση τεχνητών φυτών σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς χώρους όπου τα αληθινά φυτά δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν.

 

plant-artificial-anthemionflowers

Φροντίδα των τεχνητών φυτών

Πως καθαρίζω τα τεχνητά φυτά;

Αν και μπορεί να είναι πιο εύκολο να τα φροντίσετε από ένα πραγματικό φυτό (δεν χρειάζεται φως ή νερό!), εξακολουθούν να απαιτούν μια συγκεκριμένη φροντίδα, επειδή μια υποψία σκόνης ή ενός λεκέ μπορεί σίγουρα να χαλάσει την εμφάνιση του φυτού σας. Όπως και στα αληθινά φυτά έτσι και στα ψεύτικα χρειάζεται να καθαρίζετε τα φυτά σας από την σκόνη. Ξεσκονίστε τα φυτά σας όταν κάνετε και στο υπόλοιπο σπίτι έτσι ώστε να μην δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα. Εάν υπάρχει ένα παχύ στρώμα σκόνης στα τεχνητά φυτά σας, μην απελπίζεστε. Με μια πετσέτα μικροϊνών σκουπίστε κάθε φύλλο ξεχωριστά. Εάν υπάρχει λεκές σε ένα φύλλο, ανακατέψτε λίγο νερό και ξύδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε ελαφρά τον λεκέ. Καθαρίστε με μια μαλακή πετσέτα. 

Προσθέτω νερό σε τεχνητά φυτά;

Τα τεχνητά φυτά δεν χρειάζονται πότισμα για να διατηρηθούν. Πάντως ένας όμορφος τρόπος για να κάνετε τα ψεύτικα λουλούδια σας να φαίνονται αληθινά είναι να τοποθετήσετε τεχνητές τουλίπες, ψεύτικα κλαδιά ελιάς, ορτανσίας ή άλλα εντυπωσιακά άνθη σε ένα διαφανές γυάλινο βάζο με λίγο νερό. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε απεσταγμένο νερό καθώς το νερό από τη βρύση περιέχει μέταλλα που θα αφήσουν σημάδια στο βάζο σας καθώς εξατμίζεται, καθιστώντας δύσκολο τον καθαρισμό του. 

Γλάστρες για τεχνητά φυτά

Τα τελευταία χρόνια τα ψεύτικα φυτά ή δέντρα τοποθετούνται σε γλάστρες από υλικά υψηλής ποιότητας για να αποτυπώσουν την ομορφιά της φύσης σε κάθε φυτό, στέλεχος και κορμό. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον προϋπολογισμό του χώρου σας, το τέλειο τεχνητό δέντρο σας περιμένει. Μπορείτε να κάνετε το τεχνητό φυτό σας να φαίνεται αληθινό παίζοντας με τις γλάστρες και τα κασπώ. 

Ηρεμήστε το μυαλό σας γνωρίζοντας ότι αυτά τα φυτά υψηλής ποιότητας μπορούν να στεγαστούν με ασφάλεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους – χωρίς συντήρηση. Καλλιεργήστε τα δωμάτια των ονείρων σας διακοσμώντας με τεχνητά φυτά που ανθίζουν τους χώρους σε μια όαση που ενισχύει τη δημιουργικότητα, την εστίαση και την ηρεμία. Ανακαλύψτε φυτά σε ποικιλία υφών που συμπληρώνουν χώρους όλων των μεγεθών, όπως διαμερίσματα, σπίτια και γραφεία, εξοχικές κατοικίες, σαλόνια, τραπεζαρία κουζίνας και μπάνια. 

Τα 5 καλύτερα τεχνητά φυτά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που φαίνονται αληθινά

Τεχνητό Φυτό Κρότωνας

Μερικές φορές, ένα τεχνητό φυτό φαίνεται τόσο ενδιαφέρον (και έχει τόσο καλή αίσθηση) που σίγουρα θα απορήσετε. Ο κρότωνας με τη πλούσια χρωματική παλέτα, σε συνδυασμό με την απαλή, λαμπερή εμφάνιση του δημιουργεί ένα ιδανικό κομμάτι έμφασης στο σπίτι ή το γραφείο και γίνεται επίσης ένα υπέροχο δώρο. Με τα ζωηρά χρώματα στα φύλλα του, που μοιάζουν αληθινά, τοποθετήστε σε οποιονδήποτε χώρο χρειάζεται λίγη ζωή ή ένα σημείο εστίασης.

Τεχνητό Φυτό Δράκαινα

Η απλή κομψότητα του φυτού Δράκαινα μπορεί να σας εντυπωσιάσει χωρίς να χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για το πότισμα ή τη συντήρηση. Ψηλοί, χοντροί μίσχοι δημιουργούν μεταξύ τους πολλαπλές βαθμίδες φυλλώματος καθώς διαχέονται σε ένα συντριβάνι με πράσινο. Όσοι επιθυμούν μια πιο προσεκτική ματιά θα ανταμειφθούν με θέα σε ανοιχτόχρωμα μοτίβα σε σκούρο πράσινο και αληθινά στην αφή φύλλωμα και μίσχοι. Τα φύλλα είναι τόσο ζωντανά που μπορείτε να τα αισθανθείτε αληθινά στο άγγιγμα. Τοποθετήστε τη σε μια μοναχική γωνιά στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο ή ένα μπάνιο προσθέτοντας ζωντάνια στον χώρο.

Τεχνητό Φυτό τζίντζερ 

Ένα κλασικό αγαπημένο φυτό που σίγουρα θα είναι μια ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε κεντρικό κομμάτι, αυτό το φυτό είναι μια τέλεια επιλογή τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για ένα δώρο για ένα αγαπημένο άτομο ή ακόμα καλύτερα, πάρτε ένα και για τον εαυτό σας. Απίστευτα ζωντανό, εμπνευσμένο από τη φύση, το ιδιαίτερο σχέδιο των φύλλων φέρνει τροπικό φύλλωμα στο χώρο σας και έντονα χρώματα που δημιουργούν ένα κομβικό σημείο. Το πράσινο φύλλωμα είναι τέλειο κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες που λαχταράτε λίγο πράσινο.

Τεχνητό Φυτό φιλόδεντρο

Μια αφθονία από τολμηρή, πλούσια βλάστηση διακοσμεί αυτό το φιλόδεντρο. Όχι μόνο αυτό το φυτό έχει ένα εξαιρετικά λεπτομερές σχέδιο φύλλων, αλλά είναι επίσης αληθινό στην αφή. Τόσο αληθινό που οι καλεσμένοι σας δεν θα ξέρουν τη διαφορά. Εμπνευσμένο από τη φύση, ξεφυτρώνουν λεπτοί, ευαίσθητοι μίσχοι. Ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο σας. Τα μεγάλα πράσινα φύλλα του προσθέτουν μία πινελιά ζούγκλας γεμάτο τροπικό φύλλωμα που μεταμορφώνει ένα δωμάτιο. Αποδράστε σε μια τροπική όαση από την άνεση του χώρου σας. 

Τεχνητό φυτό Αγλαόνημα 

Το τεχνητό φυτό αγλαόνημα διαθέτει πλούσια, ποικιλόχρωμα πράσινα φύλλα, κάνοντας σας να σκέφτεστε την άνοιξη όλο το χρόνο. Με την εντυπωσιακή εμφάνισή του, θα αποτελέσει ένα καλό σημείο εστίασης δίπλα στον καναπέ σας. Προσθέστε το σε κάθε χώρο που χρειάζεται μια ανοιξιάτικη ανανέωση, γίνεται επίσης ένα υπέροχο δώρο σε έναν συνάδελφο ή έναν συνεργάτη.