ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου γιορτάζει η Ευσταθία και ο Ευστάθιος, χαρίστε τους τις ευχές σας με ένα κλικ !

Γιατί να επιλέξετε τον ηλίανθο ως δώρο στους αγαπημένους σας

Ο ηλίανθος χαρακτηρίζεται για τα μεγάλα και φωτεινά του άνθη και για αυτό προτιμάτε ιδιαίτερα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Το αγαπημένο αυτό λουλούδι πήρε το όνομα του από τον ήλιο λόγω της ομοιότητας του και εντυπωσιάζει τους λάτρεις των λουλουδιών καθώς ακολουθεί τη πορεία του μέχρι να δύσει.

Τι συμβολίζει ο ηλίανθος;

Ο ηλίανθος, από τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια, καλλιεργήθηκε πρώτη φορά από Αμερικάνους ιθαγενείς και έγινε γνωστό ως λουλούδι της χαράς, καθώς εκπέμπει μια θετική ενέργεια, όπου και αν επιλέξετε να προσφέρετε ως δώρο. Συμβολίζει την ευτυχία, την αισιοδοξία και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα χαρίζοντας έτσι ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Θεωρείται εύκολο στον συνδυασμό με άλλα λουλούδια και για αυτό το καθιστά ιδανικό για λουλούδια επετείου μέχρι και λουλούδια για περαστικά.

ηλιανθη με τριανταφυλλα

 

Γαλάτεια με φρέσκα ηλιοτρόπια

Γιατί να επιλέξετε τους λαμπερούς ηλίανθους την επόμενη φορά που αναζητάτε δώρο για τους αγαπημένους σας;

Ο ηλίανθος μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αν συνδυαστεί με άλλα λουλούδια.

  • Τριαντάφυλλα. Ο ηλίανθος μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αν συνδυαστεί με άλλα λουλούδια. Οι ηλίανθοι με κόκκινα τριαντάφυλλα δημιουργούν μια εντυπωσιακή σύνθεση, αφού δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και αισιοδοξίας.
    ηλίανθη με τριαντάφυλλα 
    Σύνθεση με ηλίανθους τριαντάφυλλα
  • Χαμομήλι. Τα μεγάλα άνθη του ηλίανθου μαζί με τα μικρά και διακριτικά χαμομήλια προσδίδουν στη σύνθεση μια ήρεμη και κομψή νότα. Το διακριτικό τους άρωμα προστίθεται αφήνοντας μια ευχάριστη νότα στον χώρο.
    ηλίανθη με χαμομήλι

12 Ηλίανθοι με χαμομήλι

  • Λυσίανθος. Οι λευκοί λυσίανθοι συμπληρώνουν τέλεια τους λαμπερούς ηλίανθους, καθώς προσφέρουν μια πιο φωτεινή αλλά ταυτόχρονα ήρεμη νότα στο μπουκέτο των αγαπημένων σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε και σε ένα καλαίσθητο, μονόχρωμο κουτί εκπέμποντας έτσι μια μοναδική κομψότητα.
    ηλίανθη σε κουτί

Φωτεινή σύνθεση σε κουτί δώρου

Σε ποιες περιστάσεις είναι κατάλληλη επιλογή;

Είναι ιδανικό λουλούδι για πολλές σημαντικές περιστάσεις, όπως:

  • Επαγγελματικά δώρα: Οι ηλίανθοι είναι ιδανικοί για να τους προσφέρετε ως επαγγελματικό δώρο λόγω της κομψότητας τους. Σε συνδυασμό με λευκά τριαντάφυλλα και ένα μπουκάλι κρασί, είναι εξαιρετική επιλογή για να συνοδεύσουν τις ευχές σας για την αφοσίωση των συνεργατών σας.
  • Ονομαστικές γιορτές: Ένα μπουκέτο με ηλίανθους είναι μια καλή επιλογή για να στείλετε τις ευχές σας στα γενέθλια και στις ονομαστικές εορτές των αγαπημένων σας.
  • Επέτειος: Σε σημαντικές περιστάσεις όπως η επέτειος γάμου, μια χαριτωμένη σύνθεση από ηλίανθους θα εκφράσουν την αγάπη σας και θα προσθέσει μια χαρούμενη πινελιά στην ήδη γιορτινή διάθεση.
  • Περαστικά: Οι ηλίανθοι μπορούν να εκφράσουν την συμπαράσταση σας και να μεταφέρουν μηνύματα ελπίδας σε αυτούς που αναρρώνουν.

Οι ηλίανθοι, τα λουλούδια της αισιοδοξίας δίνουν την ευκαιρία για δημιουργία εντυπωσιακών συνθέσεων που μπορούν να αποσταλούν σε πολλές περιστάσεις ως δώρο.

Επισκεφθείτε σήμερα το ανθοπωλείο μας Anthemionflowers και θα δημιουργήσουμε για εσάς την καλύτερη σύνθεση ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Δημιουργίες με φρέσκα και ποιοτικά λουλούδια μπορούν να αποσταλούν εγγυημένα και με ασφάλεια σε όλη την  Ελλάδα και το εξωτερικό για να μεταφέρουν τα δικά σας μηνύματα στους παραλήπτες.