ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ιδέες δώρων - Ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας

Δώρα που θα μείνουν αξέχαστα - ιδέες δώρων απο το anthemionflowers

Οι περιστάσεις που έχουμε την ανάγκη να χαρίσουμε ένα δώρο σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο είναι πολλές. Όπως μία γιορτή, γενέθλια, επέτειος, για να πείτε "σ'αγαπώ" κλπ.

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί αρκετές φορές στη ζωή σας;

Τι δώρο να πάρω στη γυναίκα μου;

Τι δώρο να πάρω στον άντρα μου;

Τι δώρο να πάρω σε έναν φίλο/φίλη μου;

Τα λουλούδια είναι απο τα πιο ιδιαίτερα δώρα και ειδικά ως προς την εντύπωση που προκαλούν στον παραλήπτη τους.

Στο anthemionflowers έχουμε πολλές έτοιμες προτάσεις για έσας,η συλλογή μας είναι η μεγαλύτερη που θα βρείτε και συνεχώς ανανεώνεται.

Το δώρο που θα επιλέξετε θα είναι μοναδικό γιατί θα μετατραπεί σε μια αξέχαστη έκπληξη στο πρόσωπο που θέλετε να ευχηθείτε. Η αποστολή των λουλουδιών στο χώρο του παραλήπτη σας με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή απο εμάς θα εντυπωσιάσουν, οι ευχές σας στη κάρτα θα χαρίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο. Αυτός είναι και ο δικός μας σκοπός...

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο επετείου στη γυναίκα σας;

Μπορείτε να κινηθείτε στις κλασικές επιλογές,ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα με σοκολατάκια ή αρκουδάκι. Μια διαφορετική επιλογή θα ήταν κάποια σύνθεση με κόκκινα τριαντάφυλλα,ωραία ιδέα θα ήταν να την συμπληρώσετε με ένα κόσμημα απο τη συλλογή μας.

Δώρο επετείου για άντρα;

Σίγουρα δεν θα το περιμένει... Μιά σύνθεση με κρασιά ή ανθοδέσμη με μπλε τριαντάφυλλα είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για να ευχηθείτε στον αγαπημένο σας άντρα.

idees-doron-ti doro-na-paro-sti-ginaika-mou

Δώρα γενεθλίων

Κάθε χρόνο θέλουμε να χαρίζουμε ένα δώρο διαφορετικό και μοναδικό που θα μείνει αξέχαστο. Η μυρωδιά, τα χρώματα, η φρεσκάδα και η ομορφιά των λουλουδιών σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Τα γενέθλια είναι ένας απο τους καλύτερους λόγους να στείλετε ένα μπουκέτο λουλούδια, μέσω του eshop μας γρήγορα και εύκολα μπορείτε να επιλέξετε ένα δώρο του γούστου σας. Θα το κάνετε όσο μοναδικό θέλετε συμπληρώνοντας μια τούρτα σαν συνοδευτικό στα λουλούδια.

Η αποστολή λουλουδιών που πραγματοποιεί το ανθοπωλείο μας θα εξασφαλίσει σίγουρα και έγκαιρα ότι το δώρο σας θα φτάσει την ημέρα που πρέπει.

dora-genethlion

 

Συναισθηματικά δώρα

Το δώρο σας εκφράζει τα συναισθήματα σας, το χρώμα των λουλουδιών και το είδος τους έχουν τη δική τους σημασία. Έχοντας αυτά ως δεδομένα μπορούμε να κάνουμε το δώρο σας όσο εντυπωσιακό θέλετε, τα περισσότερα λουλούδια δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και έντονων συναισθημάτων. Η συλλογή μας περιέχει μεγάλες κατασκευές που περιέχουν μεγάλη ποικιλία λουλουδιών με πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και μπουκέτα με πολλά κόκκινα τριαντάφυλλα.

Κάποιες περιστάσεις, όπως επέτειος 10 ή 20 χρόνων χρειάζονται ένα πιο εντυπωσιακό δώρο. Άν έχετε κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό σας που έχετε φανταστεί θα χαρούμε να μας το εκφράσετε και να το κατασκευάσουμε.