ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποστολή λουλουδιών Αθήνα | Ψυρρή

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για να ευχηθείτε χρόνια πολλά στον Χρήστο και στην Χριστίνα από ένα μπουκέτο λουλούδια. Ευχηθείτε σε φίλους, οικογένεια και συνεργάτες με δώρα από το ανθοπωλείο μας.

Ο ιερός ναός της Γέννησης του Χριστού βρίσκεται στην παλιά συνοικία του Ψυρρή και θεωρείται από τους πιο παλιούς και καλά διατηρημένους ναούς της Αθήνας. Πρόκειται για τον δεύτερο σε όλο τον κόσμο και μοναδικό ναό στην Ελλάδα αφιερωμένο στην γέννηση του Χριστού. Ο πρώτος βρίσκεται στην Βηθλεέμ της Ιουδαίας.

Η συνοικία του Ψυρρή βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και είναι από τις παλαιότερες και γραφικές συνοικίες της πόλης για τους Αθηναίους και τους τουρίστες. Πολυσύχναστη περιοχή με παράδοση στις βιοτεχνίες και τα εργαστήρια.

Όταν η Αθήνα έγινε πρωτεύουσα της Ελλάδας, εύποροι αριστοκράτες επέλεξαν την περιοχή του Ψυρρή για τόπο κατοικίας και το έκαναν πιο όμορφο με τα νεοκλασικά κτίρια που ακόμα και σήμερα διατηρούν την αίγλη τους.

Στα στενά σοκάκια και δρομάκια του Ψυρρή θα ανακαλύψετε μία συνοικία η οποία διαθέτει αμέτρητες επιλογές από ταβέρνες, μπαρ και κέντρα διασκέδασης.

Μεζεδοπωλεία με ζωντανή μουσική, πρωτότυπες γκαλερί, ψαγμένα καφέ-μπαρ και θέατρα βρίσκονται γύρω από την κεντρική πλατεία Ηρώων δίνοντας πνοή στο κέντρο της Αθήνας.

Η κεντρική πλατεία του Ψυρρή ονομάζεται πλατεία Ηρώων καθώς οι δρόμοι που καταλήγουν σε αυτήν είναι ονόματα Ελλήνων ηρώων.