ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Υπηρεσίες παράδοσης λουλουδιών

Το online e-shop ανθοπωλείο μας για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ικανοποίηση των αναγκών σας, έχει διαθέσιμες 3 επιλογές (υπηρεσίες) παράδοσης του δώρου σας.

Η δωρεάν παράδοση είναι πάντα διαθέσιμη, η express παράδοση ( σε 2-4 ώρες απο τη στιγμή παραλαβής της παραγγελίας) και η άμεση παράδοση (σε 1 ώρα απο τη στιγμή παραλαβής της παραγγελίας) είναι διαθέσιμες όταν ο όγκος παραγγελιών το επιτρέπει και μπορούμε να είμαστε εντός του χρόνου παράδοσης.

Σε περίπτωση παράδοσης σε εργασιακό χώρο, φροντίζουμε να είμαστε μέσα στο ωράριο εργασίας. Αν το ωράριο εργασίας είναι ιδιαίτερο ή η παραγγελία σας γίνει κοντά στη λήξη του ωραρίου, τότε φροντίστε να επιλέξετε κάποια από τις υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης. Για τον καλύτερο προγραμματισμό των παραδόσεων εφόσον πρόκεται για εργασιακό χώρο με συγκεκριμένο ωράριο προτιμούμε να κάνουμε τη παραγγελία, όσο το δυνατόν πιο νωρίς γίνεται.

Θέλουμε να κάνουμε την εμπειρία σας μοναδική, γι'αυτό προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να είμαστε πρωτοπόροι στις υπηρεσίες μας και ανταγωνιστικοί στις τιμολογιακή πολιτική μας δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ταχύτητα!

1) Δωρεάν αυθημερόν αποστολή και παράδοση λουλουδιών

Η δωρεάν παράδοση λουλουδιών ισχύει για αυθημερόν παράδοση αλλά με ανοιχτή ώρα παράδοσης. Θα γίνει η παράδοση, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη και θα είναι στο χώρο παράδοσης σε ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον 2 ωρών ώστε να είναι εξασφαλισμένη η παράδοση. Τα λουλούδια είναι ευαίσθητα και προσπαθούμε η μεταφορά τους να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να τα απολαμβάνετε περισσότερο μετά τη παραλαβή τους. Φυσικά σε περίπτωση ύπαρξης κάποιου συνοδευτικού δώρου όπως τούρτα, σοκολατάκια κλπ θα πρέπει η εξέλιξη της παράδοσης να είναι απροβλημάτιστη για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των συνοδευτικών δώρων.

Στη δωρεάν παράδοση ο οδηγός ακολουθεί δρομολόγιο με αρκετές παραγγελίες, οπότε η παράδοση και το ωράριο θα έχουν κανονιστεί με τον οδηγό πριν ξεκινήσει από το κατάστημα μας.

Οι διανομές των λουλουδιών πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα μέσα για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τη συνέπεια.

Στα σχόλια της παραγγελίας αρκετοί πελάτες μας βάζουν επιθυμητή ώρα παράδοσης, εμείς προσπαθούμε να πραγματοποιούμε τις παραδόσεις σύμφωνα με τις οδηγίες των πελατών μας αλλά αυτό δεν είναι εξασφαλισμένο. Η παράδοση του δώρου θα γίνει μέσα στην ημέρα που έχετε βάλει στην παραγγελία σας μετά από επικοινωνία με το παραλήπτη για συνεννόηση του διαστήματος παράδοσης. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας ή αδυναμίας παράδοσης τη συγκεκριμένη ημέρα που έχετε δηλώσει, θα ενημερωθείτε από εμάς.

2) Άμεση παράδοση σε 2 - 4 ώρες.

Αυτή την υπηρεσία θα την βρείτε διαθέσιμη τις περισσότερες ημέρες για να εξυπηρετήσει κάποιους που θέλουν τη παράδοση του δώρου τους ή για τον εαυτό τους μέσα στις επόμενες 2-4 ώρες από την λήψη και την εξόφληση της παραγγελίας από εμάς.

Το κόστος αυτού του τρόπου αποστολής είναι 10 ευρώ, ο οδηγός επικοινωνεί πολύ σύντομα με τον παραλήπτη σας και κανονίζει τη παράδοση. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας ζητήστε μας την υπηρεσία για να σας ενημερώσουμε αν είναι διαθέσιμη. 

3) Άμεση παράδοση σε 1 ώρα (Σύντομα έρχεται!).

Για τους βιαστικούς ή αυτούς που ξέχασαν ή για όσους το αποφάσισαν τη τελευταία στιγμή, προσπαθούμε να κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα. Ίσως η πιο γρήγορη παράδοση που έχετε δεί.

Από την ώρα παραλαβής της παραγγελία σας, θα έχει παραδοθεί μέσα σε 1 ώρα. Θα κατασκευάσουμε το δώρο σας, θα το ετοιμάσουμε και θα το παραδώσουμε σε μόλις 1 ώρα. Αυτό είναι εφικτό μόνο με το Αnthemionflowers.

Το κόστος της υπηρεσίας είναι 20 ευρώ και θα τη βρείτε διαθέσιμη μόνο της πρωινές ώρες όταν είναι εφικτό.

 

Τι ισχύει για όλες τις υπηρεσίες παράδοσης;

Αν δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη και να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι στο χώρο παράδοσης, η διανομή των λουλουδιών σας καθυστερεί μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι κάποιος θα παραλάβει τα λουλούδια.

Σε περίπτωση που μας εξασφαλίσετε εσείς ότι ο παραλήπτης θα είναι διαθέσιμος στο χώρο αποστολής και για κάποιο λόγο δεν ισχύει αυτό, θα επικοινωνήσει ο οδηγός μαζί σας και αν δεν βρεθεί λύση εκείνη τη στιγμή τότε τα λουλούδια επιστρέψουν στο κατάστημα. Αν θέλετε μπορεί να κανονιστεί επαναποστολή με έξτρα χρέωση αλλιώς μπορείτε να περάσετε και να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας.