Αποστολή λουλουδιών στη Πεύκη | Ανθοπωλείο αυθημερον παραδοση | Anthemionflowers
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πεύκη Ανθοπωλείο | Αποστολή λουλουδιών

Αποστολή λουλουδιών στην Πεύκη. Αγοράστε λουλούδια για να γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας κάθε μέρα. Το διαδικτυακό κατάστημα www.anthemionflower.com προσφέρει τα πιο φρέσκα λουλούδια και φυτά για να κάνουν κάθε ιδιαίτερη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή. Κάθε σύνθεση λουλουδιών που παραδίδεται σήμερα, ετοιμάζεται από το έμπειρο προσωπικό μας. 

61 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
Χρώμα
Κόκκινο
Βάσεις
Γυάλινο
Άνθη
Τριαντάφυλλα
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Περίσταση
Επέτειος
Γενέθλια
Αγάπη-έρωτας
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Γιορτή της γυναίκας
Η λάμψη στα μάτια σου
AF111017
60.00 - 140.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 03-04-2023
Θάλεια
AF111002
55.00 - 95.00
Φιλομήλα
AF111074
43.00
-29%
Πολύχρωμες αλστρομέριες
AF111135
25.00 35.00

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης βρίσκεται στο Βόρειο Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας. Σχηματίστηκε το 2010 κατ' εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης από την συνένωση των δύο παλαιότερων δήμων Λυκόβρυσης και Πεύκης. Ήταν ένας από τους μικρότερους σε έκταση δήμους της Αττικής. Χωρίζεται στο νότιο τμήμα (Κάτω Πεύκη) και στο βόρειο τμήμα (Άνω Πεύκη). Η ονομασία του Δήμου προκύπτει από το φυσικό πλούτο της περιοχής στη χαρακτηριστική μεσογειακή πεύκη της Αττικής.

Στα όρια του δήμου είναι εγκατεστημένο και το πρότυπο «Ηλιακό Χωριό», συνοικία που οικοδομήθηκε και παραδόθηκε στους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Παρά τη μικρή του έκταση διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου, ενώ έχει καθαρά οικιστικό χαρακτήρα. Το «Ηλιακό Χωριό» έχει 435 κατοικίες που έχουν σχεδιασθεί με σύγχρονη «ηλιακή αρχιτεκτονική» και εξυπηρετούν περίπου 1.600 κατοίκους.

Το 1985 αποφασίζεται η παύση της υδροδότησης από το τοπικό σύστημα ύδρευσης και η σύνδεση της Λυκόβρυσης με την ύδρευση των Αθηνών. Οι κάτοικοι δραστηριοποιούνται στις μεγάλες εταιρίες που εγκαθίστανται, που ρίχνουν τα ποσοστά ανεργίας κατά τη μετάβαση από την αγροτική στη βιομηχανική ανάπτυξη. Ιδρύεται το πρώτο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής με την διεύρυνση του Σμαράγδειου Εκπαιδευτήριου.
Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τους γειτονικούς σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Αμαρουσίου, KAT, Ειρήνη και Νερατζιώτισσα.

Αν θέλετε να στείλετε λουλούδια στη Πεύκη επιλέξτε το ανθοπωλείο Ανθέμιον. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να γιορτάσετε μια ξεχωριστή στιγμή ακόμα και όταν δεν μπορείτε να είστε εκεί προσωπικά. Στείλτε φρέσκα λουλούδια στους αγαπημένους σας στην Πεύκη και Λυκόβρυση.