ΑρχικήΣανσιβέρια σε αυτοποτιζόμενο γλαστράκι
/s/a/sansevieria-lechuza-gri-800x800.jpg
Σανσιβέρια σε αυτοποτιζόμενο γλαστράκι

Σανσιβέρια σε αυτοποτιζόμενο γλαστράκι

Τιμή: 38.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666021

Περιγραφή

Το φυτό Σανσιβέρια προέρχεται από την Αφρική και σύμφωνα με μελέτες της NASA έχει ιδιότητες καθαρισμού του αέρα και την δυνατότητα να απελευθερώνει οξυγόνο ανά πάσα στιγμή. Τοποθετημένο σε ένα όμορφο αυτοποτιζόμενο γλαστράκι δημιουργεί ένα εύκολο στην φροντίδα του δώρο ιδανικό για να ομορφύνει το σπίτι ή το γραφείο του παραλήπτη σας. 

Διαστάσεις: 19 Χ 17 εκ. (7.4''Χ6.6")
Δεξαμενή νερού: 0.6L

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σανσιβέρια σε αυτοποτιζόμενο γλαστράκι

Τιμή: 38.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666021