Φρέσκα λουλούδια στο βάζο σας κάθε μέρα | Anthemionflowers

Συνδρομητική υπηρεσία για να απολαμβάνετε μόνιμα φρέσκα λουλούδια στο βάζο σας


Τα λουλούδια δίνουν στο χώρο μια αίσθηση φρεσκάδας και πολυτέλειας, επίσης αναμφισβήτητα αναβαθμίζουν την εικόνα του δωματίου που τοποθετούμε τα λουλούδια και μας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας λουλούδια σε χρώματα του γούστου σας και απολαύστε την μοναδική αίσθηση που προσφέρουν.

Στο βάζο μπορούμε να διατηρήσουμε τα λουλούδια σε καλή κατάσταση 7-12 ημέρες, σας δίνουμε πλέον τη δυνατότητα με τη συνδρομητική υπηρεσία λουλουδιών του anthemionflowers να ανανεώνονται τα λουλούδια στο βάζο σας με φρέσκα αυτόματα για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.


Συνδρομή λουλουδιών για το σπίτι ή το γραφείο.

Ο προσωπικός χώρος σας, είτε είναι στο σπίτι ή στο γραφείο σας ή ακόμα και στην εταιρεία σας χρειάζεται μια αίσθηση φρεσκάδας που μόνο τα λουλούδια μπορούν να δώσουν. Με τη συνδρομή του anthemionflowers σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε πάντα φρέσκα λουλούδια χωρίς να σας απασχολεί συνέχεια ο ανεφοδιασμός τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2105313623 να φτιάξουμε μαζί το δικό σας συνδρομητικό πρόγραμμα όπως το έχετε σκεφτεί.


Συνδρομή λουλουδιών για εστιατόριο, καφετέρια ή κοινωνική εκδήλωση.

Τα λουλούδια σε επαγγελματικούς χώρους που προσφέρουν κάποια υπηρεσία είναι ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στην εικόνα και στην απήχηση του καταστήματος. Ειδικά τα καταστήματα που χρησιμοποιούν τα τραπέζια για τη παροχή της υπηρεσίας είναι μοναδική εμπειρία να προσφέρουν την αίσθηση των φρέσκων λουλουδιών στον πελάτη. Το anthemionflowers σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε τη συνδρομή σας σήμερα και να απογειώσετε την αισθητική της καφετέριας ή του εστιατορίου σας και να το κάνετε ακόμα πιο δημοφιλές.

Τα μικρά μπουκέτα φρέσκων λουλουδιών στα τραπέζια είναι χαρακτηριστικά και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εμπειρία του καταναλωτή.


Συνδρομή λουλουδιών για ξενοδοχείο.

Η υποδοχή στο ξενοδοχείο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας της επιχείρησης γιατί προσφέρει την πρώτη εντύπωση στον πελάτη που εισέρχεται. Αν θέλετε να δώσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένου γούστου τότε τα φρέσκα λουλούδια όμορφα διακοσμημένα σε βάζα είναι ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρετε. Στο ανθοπωλείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε συνθέσεις και μπουκέτα λουλουδιών που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, πραγματοποιήστε όσο πιο σύντομα γίνεται τη συνδρομή σας και θα έχετε μόνιμα φρέσκα λουλούδια στο ξενοδοχείο σας.

Στις υποδοχές των ξενοδοχείων το βλέμμα μαγνητίζουν πάντα τα λουλούδια με την πολυτέλεια που προσδίδουν.

Μια διαφορετική πρόταση αλλά ίσης αξίας με τα λουλούδια είναι η προσθήκη φυτών στην υποδοχή της ξενοδοχειακής μονάδας, το πράσινο των φυτών θα κάνει αντίθεση  με τα έπιπλα και τον χώρο ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Η γλάστρα που θα περιέχει το φυτό είναι ιδιαίτερης σημασίας αφού το design της συνολικής εικόνας καθορίζεται από την επιλογή της.

Ανακαλύψτε τη διακόσμηση με φυτά εδώ.


Συνδρομή λουλουδιών με το μήνα.

Διαθέσιμη και η συνδρομή λουλουδιών μήνα μήνα, απολαύστε φρέσκα λουλούδια για ένα μήνα, επιλέξτε πόσα μπουκέτα λουλουδιών χρειάζεστε κάθε 10 ημέρες που πραγματοποιούνται οι αποστολές και ο χώρος σας θα είναι στολισμένος με φρέσκα λουλούδια συνέχεια.

Τα πακέτα είναι ενδεικτικά και πλήρως παραμετροποιήσιμα, καλέστε μας στο 2105313623 να διαμορφώσουμε το δικό σας πρόγραμμα και να σας δώσουμε τη προσφορά μας μετά από μελέτη του χώρου σας. Τα λουλούδια που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς ώστε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία.


 

Μπορείτε να προσφέρετε μια συνδρομή λουλουδιών και σαν δώρο, θα μας δώσετε τα στοιχεία και εμείς θα προσφέρουμε φρέσκα λουλούδια από εσάς για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Όταν χαρίζετε για δώρο ένα μπουκέτο λουλουδιών είναι μια όμορφη κίνηση, το να χαρίσετε μια συνδρομή που θα προσφέρει μόνιμα φρέσκα λουλούδια είναι εντυπωσιακό. Είναι επίσης μια ιδιαίτερη πρόταση για δώρο μιας νεοσύστατης επιχείρησης, ως δώρο εγκαινίων.