ΑρχικήΨηλή σύνθεση σε σχήμα καρδιάς
psili-kardia-louloudia-kataskeui
Ψηλή σύνθεση σε σχήμα καρδιάς

Ψηλή σύνθεση σε σχήμα καρδιάς

Τιμή: 150.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700157

Περιγραφή

Ένα μοναδικό έργο τέχνης θα βοηθήσει να εκφράσετε τη μοναδικότητα των συναισθημάτων σας. Εντυπωσιακή σύνθεση σε σχήμα καρδιάς με κόκκινα και δίχρωμα λευκά-ροζ τριαντάφυλλα. Φύλλα ασπιντίστρας πλαισιώνουν τη βάση. Εντυπωσιάστε τον ξεχωριστό παραλήπτη με αυτό το όμορφο δώρο και σίγουρα θα λάβει το μήνυμα αγάπης και θα νιώσει μοναδικός/ή. Ιδανικός τρόπος να ευχηθείτε χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας τις ημέρες των Χριστουγέννων, Αγίου Βαλεντίνου ή να γιορτάσετε μία επέτειο.

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα τριαντάφυλλα είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

 

Αξιολογήσεις

Ψηλή σύνθεση σε σχήμα καρδιάς

Τιμή: 150.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700157