Νυφικά μπουκέτα με κάλλες. Αποστολή συνθέσεις με κρίνους | Anthemionflowers
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κάλλα - κρίνος Λουλούδια για όλους

Οι κάλλες είναι άνθη που ταιριάζουν σε δώρα γέννησης, θρησκευτικές γιορτές και σε δώρα συλλυπητηρίων. Αποστολή κομψές κάλλες σε διάφορα χρώματα.

2 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
Χρώμα
Κίτρινο
Βάσεις
Κεραμικό
Άνθη
Κάλλες/κρίνοι
Περίσταση
Γενέθλια
Συγχαρητήρια
Έτσι απλά…
Ονομαστική εορτή
Αγάπη-έρωτας
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Εποχές
Λουλούδια εποχής

    Προσθέστε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό των αγαπημένων σας με ένα πανέμορφο δώρο που θα εντυπωσιάσει. Καθώς η κάλλα συμβολίζει κατά ένα τρόπο και την γυναικεία ομορφιά χαρίζοντας ένα μπουκέτο με πανέμορφες κάλλες είναι ένας όμορφος τρόπος να εκφράσετε την αγάπη σας στην ξεχωριστή γυναίκα της ζωής σας είτε αυτή είναι η μητέρα, η αδερφή ή η σύζυγός σας. Εκτός από την ομορφιά και την αγνότητα η κάλλα είναι σύμβολο της θεϊκής ευδαιμονίας, της ανάστασης και της επιμονής. Γι’ αυτό το λόγο οι κάλλες χρησιμοποιούνται και ως λουλούδια συμπάθειας και για να συλλυπηθούμε τους αγαπημένους μας σε δύσκολες στιγμές.

    Online αποστολή κάλλα

    Στο Ανθέμιον θα βρείτε μεγάλη συλλογή από συνθέσεις και μπουκέτα με λευκά, ροζ, μωβ, πορτοκαλί και κίτρινες κάλλες που μπορούν να σταλούν ως ευχαριστήριο, συλλυπητήριο ή συγχαρητήριο δώρο σε φίλους και συνεργάτες. Επιλέξτε τις υπηρεσίες αποστολής που σας ταιριάζουν και εμείς θα φροντίσουμε για την έγκαιρη και γρήγορη αποστολή του δώρου σας στους αγαπημένους σας όπου και αν βρίσκονται. Παραγγείλετε κάλλες με Online αποστολή και άμεση παράδοση στην πόρτα του παραλήπτη σας.
    Δείξτε στους αγαπημένους σας πόσο τους σκέφτεστε με μια όμορφη και φρέσκια σύνθεση από το ανθοπωλείο μας. Η έμπειρη ομάδα του προσωπικού μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την τέλεια για εσάς και τους αγαπημένους σας σύνθεση καθώς επίσης και για την άμεση αποστολή και παράδοση.