ΑρχικήΚόκκινα και πράσινα λουλούδια σε κουτί δώρου
/a/f/af217_300327.jpg
Κόκκινα και πράσινα λουλούδια σε κουτί δώρου

Κόκκινα και πράσινα λουλούδια σε κουτί δώρου

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF300327

Περιγραφή

Προσθέστε κομψότητα και γοητεία σε ένα σημαντικό γεγονός με αυτό το κόκκινο βελούδινο τετράγωνο κουτί που περιέχει φρέσκα λουλούδια. Πανέμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα και ζέρμπερες σε συνδυασμό με πράσινα feel green και κεφαλάτα χρυσάνθεμα καθώς και φύλλα ασπιντίστρας, δημιουργούν ένα δώρο που σίγουρα θα τραβήξει με την ομορφιά του την προσοχή του παραλήπτη σας από την πρώτη στιγμή. Το τέλειο δώρο για να εκφράσετε τις καλύτερες ευχές σας για ευτυχία, υγεία και επιτυχία και να μοιράσετε χαμόγελα χαράς.

Διαστάσεις κουτιού:  30εκ/11.8" Χ 30εκ/11.8"

Η σύνθεση κατασκευάζεται από τους έμπειρους ανθοδέτες μας και μπορεί να διαφέρει λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα λόγω διαθεσιμότητας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα τριαντάφυλλα μας είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Η ποσότητα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται σε κάθε κουτί εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε στελέχους.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου καθώς και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

Αξιολογήσεις

Κόκκινα και πράσινα λουλούδια σε κουτί δώρου

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF300327