ΑρχικήΓλυκιά ροζ μίνι τριανταφυλλιά
/4/5/4545.jpg
Γλυκιά ροζ μίνι τριανταφυλλιά

Γλυκιά ροζ μίνι τριανταφυλλιά

Τιμή: 20.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700594

Περιγραφή

Μίνι τριανταφυλλιά, σε ροζ χρώμα μέσα σε κασπώ για εξωτερικό χώρο. Εκπλήξτε τον αγαπημένο σας παραλήπτη με αυτή την όμορφη τριανταφυλλιά και να είστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστεί με την ομορφιά και την φρεσκάδα της. Χαρίστε το όμορφο αυτό δώρο που θα κρατήσει για πολύ καιρό και ευχηθείτε χρόνια πολλά στην μητέρα, πείτε ''σε σκέφτομαι'' ή ''σε ευχαριστώ''.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΣΠΩ

Διαστάσεις περίπου Ύψος: 28 εκ. Διάμετρος: 18 εκ. (11"Χ7")

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και ο αριθμός των λουλουδιών της τριανταφυλλιάς είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Γλυκιά ροζ μίνι τριανταφυλλιά

Τιμή: 20.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700594