ΑρχικήΧριστουγεννιάτικο Όνειρο!
/h/t/ht_fd_f44a_00540292_nc_x_ec_0.jpg
Χριστουγεννιάτικο Όνειρο!

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο!

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF2016_700156

Περιγραφή

Αυτό το υπέροχο μπουκέτο είναι απλά ακαταμάχητο! Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι κλασικής ομορφιάς λουλούδια και συνδυασμένα με κόκκινες γιορτινές αμαρυλλίδες, κλαδιά αλεξανδρινού, cotton salex και πρασινάδες δημιουργούν το ιδανικό δώρο για να γιορτάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ολοκληρώστε το δώρο σας τοποθετώντας το μπουκέτο σε ένα γυάλινο βάζο και εκπλήξτε ευχάριστα τον παραλήπτη σας με το χρώμα και την ομορφιά του. Η τέλεια επιλογή δώρου για κάθε περίσταση.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟ

Τα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούμε είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Ύψος: 60-70 εκ.

Το μπουκέτο κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με λουλούδια ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

Αξιολογήσεις

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο!

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF2016_700156