ΑρχικήΓιορτινές Χριστουγεννιάτικες Ημέρες
/a/m/amarilides-mpouketo-af800285_1.jpg
Γιορτινές Χριστουγεννιάτικες Ημέρες

Γιορτινές Χριστουγεννιάτικες Ημέρες

Τιμή: 55.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF800285

Περιγραφή

Στείλτε στους αγαπημένους σας αυτό το μπουκέτο με κόκκινες αμαρυλλίδες και ίλεξ και προσθέστε λίγο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην ζωή τους. Υπέροχο μπουκέτο για να γιορτάσετε σημαντικές στιγμές με τους αγαπημένους σας και να μεταφέρετε τις ευχές σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τα παραδοσιακά γιορτινά αυτά λουλούδια. Προσθέστε λίγη λάμψη σε κάθε σπίτι ή στο γιορτινό τραπέζι με τα εντυπωσιακά λουλούδια και μοιράστε χαρά και ευτυχία στους παραλήπτες σας.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΖΟ

Το μπουκέτο κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με λουλούδια ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Γιορτινές Χριστουγεννιάτικες Ημέρες

Τιμή: 55.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF800285