ΑρχικήΓαρδένια σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα (επιλογή χρώματος)
/g/a/gardenia-lechuza-cube-aspri-af300209.jpg
Γαρδένια σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα (επιλογή χρώματος)

Γαρδένια σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα (επιλογή χρώματος)

Τιμή: 35.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF300209

Περιγραφή

Η γαρδένια είναι ένα αειθαλές φυτό γεμάτη με αρωματικά άνθη όλο το χρόνο. Τοποθετημένη σε μία υπέροχη αυτοποτιζόμενη γλάστρα δημιουργεί ένα εξαιρετικό δώρο που θα εντυπωσιάσει τον ξεχωριστό παραλήπτη σας με την γαλήνια ομορφιά και κομψότητα της.

Διαστάσεις : 14εκ x 14εκ x 14εκ.

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Γαρδένια σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα (επιλογή χρώματος)

Τιμή: 35.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF300209