ΑρχικήΔράκαινα μαρτζινάτα σε μαύρο αυτοποτιζόμενο κύβο
/c/a/canto_stone_30_low_graphite_black_dracaena_marginata_1.png
Δράκαινα μαρτζινάτα σε μαύρο αυτοποτιζόμενο κύβο

Δράκαινα μαρτζινάτα σε μαύρο αυτοποτιζόμενο κύβο

Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666031

Περιγραφή

Η Δράκαινα Μαρτζινάτα είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό φυτό που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα. Σύμφωνα με πολλές μελέτες βοηθάει στον καθαρισμό του αέρα από βλαβερές ουσίες. Τοποθετημένη σε έναν κομψό μαύρο αυτοποτιζόμενο κύβο θα προσθέσει μία τροπική πινελιά σε κάθε δωμάτιο.

Συνολικό ύψος : 70 - 90 εκ.
Διαστάσεις γλάστρας περ.: (ΠxΒxΥ) 29,5 x 29,5 x 30 εκ.
Δεξαμενή νερού: 3 l

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Δράκαινα μαρτζινάτα σε μαύρο αυτοποτιζόμενο κύβο

Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666031