ΑρχικήΦαλαίνοψις σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα
/l/e/lechuza-leuli-orxidea.jpg
Φαλαίνοψις σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Φαλαίνοψις σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666050

Περιγραφή

Υπέροχο δώρο που σας βοηθάει να απολαμβάνετε φυτά στο σπίτι ή το γραφείο σας για περισσότερο χρόνο με λίγη φροντίδα. Μια όμορφη ορχιδέα φαλαίνοψις μέσα στην αυτοποτιζόμενη γλάστρα PURO, της βραβευμένης εταιρείας LECHUZA, με το ειδικό σύστημα ποτίσματος για να απορροφούν τα φυτά σας την ιδανική ποσότητα νερού που χρειάζονται και να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Περιέχονται οδηγίες χρήσης.

Διαστάσεις: 20Χ16εκ (6.2"-7.8")

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Φαλαίνοψις σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666050