ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τούρτες και λουλούδια

Γιορτάστε γενέθλια, πείτε ευχαριστώ, συγχαρείτε μία γέννηση με μία τούρτα. Στείλτε ένα γλυκό δώρο μαζί με τα λουλούδια σας και ευχηθείτε σε κάθε περίσταση.

Σημαντική πληροφορία: Οι τούρτες ενδέχεται να περιέχουν φρούτα, γάλα και ξηρούς καρπούς, οπότε σας παρακαλούμε, σε περίπτωση αλλεργίας του παραλήπτη σας να τις αποφεύγετε, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αν θα περιέχει κάποιο συγκεκριμένο υλικό το οποίο θα είναι επιβλαβές για την υγεία του.

9 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
Δώρα
Τούρτες
Περίσταση
Επέτειος
Γενέθλια
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Αγάπη-έρωτας
Ευχαριστώ
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Γιορτή της γυναίκας

    Αν ψάχνετε για έναν υπέροχο τρόπο να ευχηθείτε χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας σε μία ξεχωριστή περίσταση τότε μία τούρτα από το ανθοπωλείο Ανθέμιον είναι η ιδανική λύση δώρου. Γιορτάστε κάθε χαρούμενη περίσταση με ένα ξεχωριστό δώρο και μοιράστε χαμόγελα στον αγαπημένο σας παραλήπτη όπου και αν βρίσκεται.

    Online αποστολή τούρτες

    Βρείτε στο www.anthemionflowers.com μία μεγάλη συλλογή από υπέροχες τούρτες σε διάφορες γεύσεις που θα ενθουσιάσουν κάθε άντρα και γυναίκα κάθε ηλικίας. Κάντε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και εμείς θα φροντίσουμε να παραδώσουμε την τούρτα μαζί με τις ευχές σας την επιθυμητή ημερομηνία στην πόρτα του παραλήπτη σας.

    Στείλτε τούρτες με λουλούδια

    Μπορείτε να βρείτε στο ανθοπωλείο μας πανέμορφες συνθέσεις και μπουκέτα με υπέροχα τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια εποχής και να στείλετε στους αγαπημένους σας σε μία γιορτή ή σε γενέθλια. Προσθέστε στο δώρο σας και μία νόστιμη τούρτα και χαρίστε μία γλυκιά πινελιά στην ημέρα του αγαπημένου σας προσώπου. Οι τούρτες μας είναι φρέσκες και παρασκευάζονται με άριστης ποιότητας υλικά γι’ αυτό χρειαζόμαστε ένα χρονικό διάστημα 3-4 ωρών από την της παραγγελίας σας μέχρι την παράδοσή της. Συνδυάστε τη τούρτα μας με ένα μπαλόνι, με ένα μπουκάλι κρασί ή με κάποιο άλλο από τα προϊόντα μας και κάντε ένα ξεχωριστό δώρο, χαρίζοντας μία γλυκιά πινελιά στην ημέρα του αγαπημένου σας προσώπου! Αποστολή τούρτας σε μορφή δώρου για επέτειο, γιορτές ή γενέθλια και για όλων των ειδών τις περιστάσεις.