ΑρχικήΣύνθεση με Dimple ουίσκι και άρωμα CK
/a/f/af217_300309-send-flowers-and-gifts-online.jpg
Σύνθεση με Dimple ουίσκι και άρωμα CK

Σύνθεση με Dimple ουίσκι και άρωμα CK

Τιμή: 150.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF300309

Περιγραφή

Γυάλινη πιατέλα που περιέχει μια εξαιρετική σύνθεση με τριαντάφυλλα και ορχιδέες σιμπίντιουμ, ένα μπουκάλι ουίσκι Dimple και ένα άρωμα Calvin Klein BE 50ml. Ένα ολοκληρωμένο δώρο που συνδυάζει ποτό, άρωμα και λουλούδια για ανθρώπους με απαιτητικά γούστα και για εκείνους που ξέρουν να διαλέγουν δώρα. 

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Το ουίσκι, η βάση ή το άρωμα μπορεί να αντικατασταθούν λόγω έλλειψης ή επιθυμίας σας από άλλα, ίδιας ποιότητας και τιμής αντίστοιχα, εφόσον ενημερωθείτε πρώτα!

Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σύνθεση με Dimple ουίσκι και άρωμα CK

Τιμή: 150.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF300309