ΑρχικήΤριανταφυλλιές σε ψάθινο καλαθάκι
/g/g/ggggtrtttt.jpg
Τριανταφυλλιές σε ψάθινο καλαθάκι

Τριανταφυλλιές σε ψάθινο καλαθάκι

Τιμή: 35.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700659-1

Περιγραφή

Υπέροχες και μυρωδάτες μίνι κόκκινες τριανταφυλλιές σε συνδυασμό με κισσό μέσα σε ένα ψάθινο καλάθι δημιουργούν ένα παραδοσιακό δώρο για τους λάτρεις του τριαντάφυλλου. Υπέροχη σύνθεση που σε αντίθεση με το μπουκέτο αυτά τα φυτά θα συνεχίσουν να ανθίζουν για αρκετές εβδομάδες και μπορούν ακόμη και να φυτευτούν αργότερα στον κήπο. Είναι ένα ευχάριστο δώρο που θα φέρει χαμόγελα στους αγαπημένους σας.

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Τριανταφυλλιές σε ψάθινο καλαθάκι

Τιμή: 35.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700659-1