ΑρχικήΣύνθεση με Στυλ σε Αυτοποτιζόμενο Δοχείο
/d/e/delta_30-sansiveria.jpg
Σύνθεση με Στυλ σε Αυτοποτιζόμενο Δοχείο

Σύνθεση με Στυλ σε Αυτοποτιζόμενο Δοχείο

Τιμή: 130.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666002

Περιγραφή

Ένα φυτό είναι το πάντα το τέλειο δώρο για να διακοσμήσετε ένα γραφείο. Τοποθετημένο σε αυτή την αυτοποτιζόμενη γλάστρα, σε σχήμα στήλης που καταλήγει σε ένα κομψό, σμιλεμένο τρίγωνο δημιουργεί την απόλυτη διακοσμητική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο προσδίδοντάς του ένα ιδιαίτερο ύφος που προσελκύει τα βλέμματα.

Διαστάσεις: 29 x 56.5 εκ.(11.4"Χ8.6"Χ22.2")
Δεξαμενή νερού: 2.5 L

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σύνθεση με Στυλ σε Αυτοποτιζόμενο Δοχείο

Τιμή: 130.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666002