ΑρχικήΣύνθεση Φυτών σε Γιορτινό Καλάθι
/3/5/35_50_2b.jpg
Σύνθεση Φυτών σε Γιορτινό Καλάθι

Σύνθεση Φυτών σε Γιορτινό Καλάθι

Τιμή: 35.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF666071

Περιγραφή

Υπέροχο γιορτινό καλάθι γεμάτο με φρέσκα πράσινα και ανθισμένα Χριστουγεννιάτικα φυτά που συνδυάζονται με την ανάλογη διακόσμηση και πρασινάδα, δημιουργούν την ιδανική σύνθεση για να ευχηθείτε Καλά Χριστούγεννα στους αγαπημένους σας. Στέλνοντας αυτό το δώρο είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μοιραστείτε το πνεύμα των εορτών και να προσθέσετε χαρά και ομορφιά σε κάθε χώρο. Τέλειο δώρο για την οικογένεια, τους φίλους σας ή ακόμα και ως επαγγελματικό δώρο.

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

H φωτογραφία είναι ενδεικτική και ο αριθμός των λουλουδιών των φυτών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.Αξιολογήσεις

Σύνθεση Φυτών σε Γιορτινό Καλάθι

Τιμή: 35.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF666071