Κουτί με τριαντάφυλλα και σοκολατάκια | Anthemionflowers
ΑρχικήΚουτί με τριαντάφυλλα και σοκολατάκια

Κουτί με τριαντάφυλλα και σοκολατάκια

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700143
Βασικό
65.00
Ιδιαίτερο
90.00
Πολυτελές
150.00

Περιγραφή

12 κόκκινα τριαντάφυλλα σε ένα βελούδινο κόκκινο κουτί μαζί με ένα κουτί σοκολατάκια Lacta με γεύση φράουλα. Τα τριαντάφυλλα προσφέρουν φρεσκάδα και ομορφιά για αρκετές ημέρες και τα σοκολατάκια θα χαρίσουν μία γλυκιά γεύση στον ξεχωριστό παραλήπτη σας. Όμορφη σύνθεση για να γιορτάσετε μία επέτειο, του Αγίου Βαλεντίνου ή μία ρομαντική έξοδο.

Η σύνθεση κατασκευάζεται από τους έμπειρους ανθοδέτες μας και μπορεί να διαφέρει λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα λόγω διαθεσιμότητας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών, συνοδευτικών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούμε είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Ύψος: 60-70 εκ. Τα τριαντάφυλλα διατίθεται και σε άλλα χρώματα. 

Τα σοκολατάκια μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα, τότε θα αντικατασταθούν με παρόμοια προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου καθώς και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Κουτί με τριαντάφυλλα και σοκολατάκια

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700143
Βασικό
65.00
Ιδιαίτερο
90.00
Πολυτελές
150.00