ΑρχικήΡομαντισμός και αγάπη
/a/f/af218_700012_flowers-in-a-box-delivery-to-athens.jpg
Ρομαντισμός και αγάπη

Ρομαντισμός και αγάπη

Τιμή: 80.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF444003

Περιγραφή

Πρέπει να συμφωνήσετε το ροζ, το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματα που εκφράζουν το πάθος και την χάρη. Μία μοναδική σύνθεση που περιέχει πανέμορφα τριαντάφυλλα, ορτανσίες και άλλα λουλούδια εποχής όμορφα τοποθετημένα σε ένα τετράγωνο κουτί δημιουργεί ένα αριστούργημα τέχνης που κάθε κυρία θα θαυμάσει σίγουρα για μέρες!

Διαστάσεις κουτιού: 30εκ/11.8" Χ 30εκ/11.8"

Η σύνθεση κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα τριαντάφυλλα μας είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Η ποσότητα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται σε κάθε κουτί εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε στελέχους.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Ρομαντισμός και αγάπη

Τιμή: 80.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF444003