Αρχική24 κόκκινα τριαντάφυλλα με σοκολατάκια και αρκουδάκι
/a/f/af700125-mpouketo_triantafilla_kokkina_arkoudaki_sokolatakia_d.jpg
24 κόκκινα τριαντάφυλλα με σοκολατάκια και αρκουδάκι

24 κόκκινα τριαντάφυλλα με σοκολατάκια και αρκουδάκι

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700125

Περιγραφή

Στείλτε την αγάπη σας και αγκαλιές με αυτό το όμορφο μπουκέτο με 24 κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα χαριτωμένο αρκουδάκι καθώς και ένα κουτί νόστιμα σοκολατάκια. Τα τριαντάφυλλα είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας. Το ιδανικό δώρο να γιορτάσετε του Αγίου Βαλεντίνου, μία επέτειο ή απλά να πείτε ''σε σκέφτομαι'' σε κάποιον ξεχωριστό παραλήπτη.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΖΟ.

Το μπουκέτο κατασκευάζεται από τους έμπειρους ανθοδέτες μας και μπορεί να διαφέρει λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών, συνοδευτικών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούμε είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Ύψος: 60-70 εκ. Δυνατότητα αλλαγής χρώματος στα λουλούδια.

Ο αρκούδος ή τα σοκολατάκια ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.


 

 

Αξιολογήσεις

24 κόκκινα τριαντάφυλλα με σοκολατάκια και αρκουδάκι

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700125