ΑρχικήΜπουκέτο με 10 Rainbow Τριαντάφυλλα
/1/0/10-rainbow-roses.jpg
Μπουκέτο με 10 Rainbow Τριαντάφυλλα

Μπουκέτο με 10 Rainbow Τριαντάφυλλα

Τιμή: 55.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF111051

Περιγραφή

Αν ψάχνετε για ένα φωτεινό και όμορφο δώρο το εντυπωσιακό αυτό μπουκέτο που περιέχει 10 τριαντάφυλλα στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου είναι μια τέλεια επιλογή. Με το εκπληκτικό και ζωντανό χρώμα τους είναι σίγουρο ότι θα προσθέσουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του αγαπημένου σας παραλήπτη σε κάθε ξεχωριστή περίσταση.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΖΟ

Το μπουκέτο κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούμε είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Ύψος: 60-70 εκ. Μην ξεχνάτε ότι το επεξεργασμένο με χρώμα τριαντάφυλλο είναι πιο ανθεκτικό από το φυσικό γιατί κρατάει πιο πολύ καιρό χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Μπουκέτο με 10 Rainbow Τριαντάφυλλα

Τιμή: 55.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF111051