ΑρχικήΜπαούλο με κρασί, δύο ποτήρια και σοκολάτα lacta
/w/o/wooden-chest-with-wine-chocolate-and-two-glasses.jpg
Μπαούλο με κρασί, δύο ποτήρια και σοκολάτα lacta

Μπαούλο με κρασί, δύο ποτήρια και σοκολάτα lacta

Τιμή: 85.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333025

Περιγραφή

Αν θέλετε να τα πείτε όλα με ένα μόνο δώρο αυτή η κατασκευή είναι ιδανική. Ξύλινο μπαούλο που περιέχει ένα μπουκάλι κρασί Moscato D' Asti, δύο γυάλινα κολωνάτα ποτήρια κρασιού, και μια σοκολάτα lacta. Υπέροχα λουλούδια σε λευκό και κόκκινο χρώμα δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα κρασιά ή η σοκολάτα μπορεί να αντικατασταθούν λόγω έλλειψης ή επιθυμίας σας από άλλα, ίδιας ποιότητας και τιμής αντίστοιχα, εφόσον ενημερωθείτε πρώτα!

Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, στη διακόσμηση προστίθενται γιορτινές λεπτομέρειες.

Αξιολογήσεις

Μπαούλο με κρασί, δύο ποτήρια και σοκολάτα lacta

Τιμή: 85.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333025