ΑρχικήΦυτό που αναπτύσσεται σε πέτρα λάβας
/l/a/lava-futo-af666019.jpg
-46%
Φυτό που αναπτύσσεται σε πέτρα λάβας

Φυτό που αναπτύσσεται σε πέτρα λάβας

Τιμή: 35.00 65.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF666019

Περιγραφή

Αυτό το όμορφο φυτό παράγει ρίζες που μοιάζουν λίγο σαν το πόδι λαγού. Σκαρφαλωμένες πάνω σε ένα κομμάτι λάβα δείχνουν πραγματικά όμορφες σε αντίθεση με την σκουρόχρωμη πέτρα. Το φυτό θα ευδοκιμήσει σε ένα φωτεινό σημείο (μακριά από το άμεσο ηλιακό φως), και καθώς αγαπά την υγρασία αναπτύσσετε ιδανικά σε μπάνια ή κουζίνες. 

Ύψος: 30εκ/11.8"

Οδηγίες: Κρατήστε τη βάση με τρία τέταρτα γεμάτη με νερό (ιδανικά χρησιμοποιώντας φιλτραρισμένο ή βρόχινο νερό για να αποφύγετε να γίνει ο βράχος λευκός) και βεβαιωθείτε ότι δεν στεγνώνει. Ο πορώδης βράχος στη συνέχεια απορροφά την υγρασία, επιτρέποντας στις ρίζες των φυτών να την απορροφήσουν. 

Η σύνθεση φυτών κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε πέτρωμα λάβας έχει διαφορετικό σχήμα, οπότε δεν θα φαίνεται ακριβώς όπως το κομμάτι της φωτογραφίας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Φυτό που αναπτύσσεται σε πέτρα λάβας

Τιμή: 35.00 65.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF666019