ΑρχικήΕλατάκι σε αυτοποτιζόμενο δοχείο
/d/e/dentraki-elataki-lechuza-af666090.jpg
Ελατάκι σε αυτοποτιζόμενο δοχείο

Ελατάκι σε αυτοποτιζόμενο δοχείο

Τιμή: 45.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF666090

Περιγραφή

Μοντέρνα αυτοποτιζόμενη γλάστρα που περιέχει ένα ελατάκι με γιορτινά στολίδια δημιουργεί μία σύνθεση που θα σταθεί όμορφα σε κάθε χώρο. Ιδανικός τρόπος να ευχηθείτε Καλά Χριστούγεννα σε φίλους και συνεργάτες ή να διακοσμήσετε τον δικό σας χώρο. 

Δεξαμενή νερού: 0.4L

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Ελατάκι σε αυτοποτιζόμενο δοχείο

Τιμή: 45.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF666090