ΑρχικήΧριστουγεννιάτικο Φυτό Αλεξανδρινό σε κασπώ
/a/f/af700514-apostoli-fyto-xristougennon-pouasentia-d.jpg
Χριστουγεννιάτικο Φυτό Αλεξανδρινό σε κασπώ

Χριστουγεννιάτικο Φυτό Αλεξανδρινό σε κασπώ

Τιμή: 25.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700514

Περιγραφή

Άστρο των Χριστουγέννων, ή Αλεξανδρινό, ή με το λατινικό του όνομα Πουανσέτια. Χαρίστε λίγο από το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στους αγαπημένους σας με αυτό το παραδοσιακό φυτό που φέρνει κοντά όλα τα μέλη της οικογένειας. Ένα φυτό που με τα εντυπωσιακά άνθη του σε έντονο κόκκινο χρώμα θα δώσει λάμψη σε κάθε διακόσμηση. Μοιράστε χαμόγελα χαράς στους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές με κλασικά δώρα που αγαπούν όλοι.

Διαστάσεις περίπου Ύψος: 50 -55εκ (20"- 22") Διάμετρος: 35-40 εκ.(14"-15.7")

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΠΩ

Τα φυτά μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

H φωτογραφία είναι ενδεικτική και ο αριθμός των λουλουδιών του Αλεξανδρινού είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

Αξιολογήσεις

Χριστουγεννιάτικο Φυτό Αλεξανδρινό σε κασπώ

Τιμή: 25.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700514