Ορχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο | Anthemionflowers
ΑρχικήΟρχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο

Ορχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666024
Βασικό
75.00

Περιγραφή

Πανέμορφη ορχιδέα που βρίσκεται σε ένα κομψό αυτοποτιζόμενο δοχείο δημιουργεί το ιδανικό δώρο για να στείλετε συλλυπητήρια είτε απλά να εκφράσετε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας χωρίς πολλά λόγια.
Είναι ένα υπέροχο φυτό που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα. Απλώς τοποθετήστε την σε ένα φωτεινό δωμάτιο μακριά από άμεσο ηλιακό φως και μακριά από ρεύματα. 

Διαστάσεις γλάστρας: (ΠxΒxΥ) 22 x 22 x 41 εκ.
Δεξαμενή νερού: 2 L

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

Αξιολογήσεις

Ορχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666024
Βασικό
75.00