ΑρχικήΣπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο
/c/u/cube_30_white_high-gloss-spathifillo.png
Σπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο

Σπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο

Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666023

Περιγραφή

Το Σπαθίφυλλο με τα γυαλιστερά πράσινα φύλλα του και τα εκπληκτικά λευκά λουλούδια του σίγουρα θα εντυπωσιάσει το καθένα. Τοποθετημένο όμορφα σε ένα λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο δημιουργεί ένα δώρο που θα σας βοηθήσει να συλλυπηθείτε ή να πείτε χρόνια πολλά σε φίλους και συνεργάτες. Υπέροχο και ως επαγγελματικό δώρο.

Διαστάσεις γλάστρας: (ΠxΒxΥ) 29,5 x 29,5 x 30 εκ.
Δεξαμενή νερού: 3 L

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο

Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666023