Σπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο | Anthemionflowers
ΑρχικήΣπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο

Σπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666023
Βασικό
90.00

Περιγραφή

Το Σπαθίφυλλο με τα γυαλιστερά πράσινα φύλλα του και τα εκπληκτικά λευκά λουλούδια του σίγουρα θα εντυπωσιάσει το καθένα. Τοποθετημένο όμορφα σε ένα λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο δημιουργεί ένα δώρο που θα σας βοηθήσει να συλλυπηθείτε ή να πείτε χρόνια πολλά σε φίλους και συνεργάτες. Υπέροχο και ως επαγγελματικό δώρο.

Διαστάσεις γλάστρας: (ΠxΒxΥ) 29,5 x 29,5 x 30 εκ.
Δεξαμενή νερού: 3 L

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σπαθίφυλλο σε λευκό αυτοποτιζόμενο κύβο

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666023
Βασικό
90.00