ΑρχικήΜπονσάι σε μαύρη ψηλή αυτοποτιζόμενη γλάστρα
/f/i/ficus-bonsai-30-rondo.png
Μπονσάι σε μαύρη ψηλή αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Μπονσάι σε μαύρη ψηλή αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Τιμή: 280.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666016

Περιγραφή

Αν επιθυμείτε να στείλετε ένα δώρο αληθινής κομψότητας τότε η επιλογή ενός υπέροχου μπονσάι που βρίσκεται όμορφα τοποθετημένο σε μία μαύρη αυτοποτιζόμενη γλάστρα είναι ο ιδανικός τρόπος. Η αποστολή ενός φυτού/δέντρου μπονσάι σίγουρα θα χαρίσει μοναδική ομορφιά σε κάθε χώρο και θα σας βοηθήσει να γιορτάσετε κάθε ξεχωριστή περίσταση της ζωής.

Διαστάσεις γλάστρας: 32,5 x 56,5 εκ (12.5"Χ22")
Δεξαμενή νερού: 4 l
Συνολικό ύψος: 110-130 εκ (43"-51")

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Μπονσάι σε μαύρη ψηλή αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Τιμή: 280.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666016