Σύνθεση με forever rose σε μεγάλη καμπάνα | Anthemionflowers
ΑρχικήΣύνθεση με forever rose σε μεγάλη καμπάνα

Σύνθεση με forever rose σε μεγάλη καμπάνα

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222341
Βασικό
100.00

Περιγραφή

Πανέμορφα κόκκινα forever τριαντάφυλλα έχουν επιλεχθεί προσεκτικά από τους ανθοδέτες μας για να δημιουργήσουν μία σύνθεση που θα διατηρήσει την ομορφιά και την τελειότητά τους για πολύ καιρό. Όμορφα τοποθετημένα σε μία γυάλινη βάση-καμπάνα με εκπληκτικά διακοσμητικά ξύλινα κλαδιά είναι ένα πολυτελές δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για κάποιον πραγματικά υπέροχο.

Η σύνθεση κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, συνοδευτικών αλλά και των βάσεων εξαρτώνται από την εποχή. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα Forever τριαντάφυλλα έχουν επεξεργαστεί με μια επαναστατική τεχνολογία για να διατηρήσουν τη φυσική τους ομορφιά και κομψότητα για αρκετά χρόνια. Δεν χρειάζονται πότισμα και ηλιακό φως. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου καθώς και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σύνθεση με forever rose σε μεγάλη καμπάνα

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222341
Βασικό
100.00